Щастя для чоловіків в одному слові "барбершоп"

Автор
Щастя для чоловіків в одному слові "барбершоп"

Що таке барбершоп і у чому його переваги.

Традиційні ще кілька десятків років тому перукарні вже давно змінили назви на салони краси. В якості основних клієнтів розглядаються представниці прекрасної половини людства. Чоловіки в деякій мірі обділені увагою, і можуть здебільшого задовольнятися стандартними стрижками майстра-універсала. Ситуація почала змінюватися в кращий бік з появою барбершопів.

Що таке барбершоп

В останні кілька років це слово все частіше зустрічається в лексиконі сучасного чоловіка. У традиційному розумінні барбершоп є перукарнею для чоловіків - своєрідний клуб для сильної статі, де кожен може скористатися послугами досвідченого майстра. В очікуванні своєї черги вам не дадуть нудьгувати: запропонують кави або ром, як, наприклад, практикується в барбершопі ЦирюльникЪ, про який детальніше можна дізнатися на сайті https://zirulnik.com. Тут завжди панує невимушена атмосфера, що розташовує до спілкування.

У барбершопі можна отримати послуги, надані на високому якісному рівні - тут працюють справжні професіонали, які цінують довіру клієнта. У цьому закладі надають повний спектр послуг - починаючи від дитячої стрижки і закінчуючи віртуозним голінням небезпечною бритвою. Майстерності фахівців не позичати: кожен прагне завоювати довіру відвідувача, перевести його в розряд постійного клієнта. І це приносить свої плоди, для прикладу, за результатами авторитетної Всеукраїнської премії «Вибір року 2019» саме ЦирюльникЪ визнано кращою мережею барбершопів в Україні, що налічує 21 салон у Києві і Київській області.

Професійний барбер - це завжди чоловік. Багато з них для клієнтів стають в подальшому друзями, виникають приятельські стосунки, адже з'являється маса тем для розмов і спілкування. Кожен майстер пам'ятає своїх клієнтів в обличчя і завжди знає, яка стрижка та гоління будуть ідеальні. Барбершоп - це не конвеєр, де намагаються обслужити найбільшу кількість відвідувачів і стрижуть швидко і під машинку. Тут повітря просочене особливою атмосферою мужності і брутальності, шкіри, дерева і віскі.

Топ порад для тих, хто починає тренування у залі

Переваги барбершопа

Високий рівень професійної майстерності - господар цирульні завжди дуже ретельно вибирає співробітників, постійно відправляє їх «прокачати скіли» - підвищити кваліфікацію і майстерність.

Унікальна чоловіча атмосфера.

Створення оригінального лука, який зроблять вас мужнім і стильним.

Сучасні чоловічі зачіски і стиль - тільки тут ви можете замовити гоління небезпечною бритвою і довірити свою бороду справжньому цирульнику.

Унікальна послуга «батько + син» - прищеплюйте своєму чаду вміння бути доглянутим чоловіком з ранніх літ.