Елайджа Вуд став батьком первістка

Автор
Елайджа Вуд став батьком первістка

Зірка "Володаря перснів" Елайджа Вуд став батьком первістка.

Ще у липні минулого року шоу-бізнес заговорив про вагітність обраниці Елайджа Вуда, який найбільш відомий за роллю Фродо Торбина у фільмах "Володар перснів. Тоді вагітну Метте-Марі Конгсвед вдалося підловити папараці під час прогулянки вулицями Лос-Анджелеса. Нарешті стало відомо, що первісток пари з'явився на світ.

Як повідомляє видання Us Weekly, Елайджа Вуд з коханою Метте-Марі Конгсвед вже стали щасливими батьками малюка. Проте традиційно своє особисте життя закохані приховують за сімома замками. Саме тому про стать та деталі пологів світова спільнота довідається ще не скоро. 

Про майбутнє батьківство пара дізналася ще напередодні Різдва 2018 року. Тоді американський актор Елайджа Вуд був приголомшений новинами про майбутнє поповнення, проте розділяти своє щастя з шанувальниками не поспішав. Вагітність коханої почали обговорювати у пресі Актор з “Володаря перснів” Елайджа Вуд вперше стане батьком аж в липні, коли пару зафіксували під час романтичної прогулянки в Лос-Анджелесі. Тоді обтислий сафафан дівчини лише підкреслив її делікатний стан.