Чому чоловік не може стати батьком?

Автор
571
Чому чоловік не може стати батьком?

Приблизно один з п'яти чоловіків має проблеми з якістю сперми. І щоб вирішити цю проблему, необхідно знати, що є їх найбільш імовірною причиною.

Часто в негативному впливі на репродуктивну функцію чоловіків звинувачують вплив мобільних телефонів, ноутбуків і навіть пластикових пляшок. Однак аргентинські вчені запевняють, що дійсно небезпечні причини криються у більш простих та буденних речах.

Алкоголь

Вживання алкоголю робить вплив на здатність організму засвоювати цинк, який "важливий для утворення здорових сперматозоїдів. Вживання алкогольних напоїв в помірних кількостях не впливає на якість сперми, але надмірна пристрасть до випивки дуже згубно позначається на фертильності. Любителям пива повідомляємо, що воно містить фітоестрогени, які знижують здатність сперми до запліднення.

Куріння

Сигарети роблять негативний вплив не тільки на репродуктивну функцію чоловіків, а й на весь організм. Лікарі відзначають, що чоловіки, які викурюють 1-2 пачки сигарет в день мають проблеми з зачаттям дітей набагато частіше некурящих чоловіків. Більш того, діти курців більш уразливі перед лейкемію.

Також речовини, які містяться в сигаретах, які впливають на утворення згустків крові, підвищують рівень холестерину, що в майбутньому може призвести до атеросклерозу.

Наркотики

У чоловіків, які часто курять марихуану, кількість сперми зменшується приблизно на 50%. Крім того вона містить речовини, здатні зашкодити здатності сперми рухатися і проникати в яйцеклітину.

Чоловіки, які народилися під цими знаками Зодіаку, не здатні на щасливі стосунки

Стрес 

Сильний стрес викликає зміни в гормонах, які впливають на фертильність і знижують сексуальний потяг.