5 тривожних знаків, які не можна ігнорувати у відносинах

Автор
5 тривожних знаків, які не можна ігнорувати у відносинах

Було б непогано, якби у відносин був спочатку прописаний термін придатності, як на таблетках, їжі або інших продуктах. В реальності ж все набагато складніше.

Створюючи відносини з будь-ким, людині доводиться приймати деякі особливості партнера, адже всі люди різні. Але не варто відразу миритися з усіма недоліками - задумайтеся, якщо ви помітите ці ознаки.

Згідно з дослідженнями вчених Канзаського університету, існують деякі тривожні знаки, які не можна ігнорувати, якщо ви перебуваєте у відносинах.

1. Друзям та рідним не подобається ваш обранець

Засліплені любов'ю люди можуть абсолютно не помічати якісь очевидні для інших недоліки свого об'єкта пристрасті. Однак у такій ситуації буде досить мудрим рішенням прислухатися до думки близьких і друзів. Можливо, вони бачать ті недоліки, які ви поки не помічаєте.

2. Ваш партнер занадто часто призводить неймовірні виправдання своєї поведінки

Гармонійні стосунки мають на увазі взаємну довіру. Якщо любов всього вашого життя занадто часто вигадує нереальні виправдання своєї поведінки у відповідь на ваші питання, варто задуматися, чи можна довіряти такій людині.

3. Ваш хлопець або дівчина занадто швидко розвиває відносини

Якщо з ініціативи вашого партнера відносини розвиваються дуже стрімко і від вас починають вимагати якихось вчинків, до яких ви не готові, - це тривожний знак. Бути в стосунках - це не означає перебувати під тиском іншої людини. Розвитку потрібен час.

4. У вашого обранця / обраниці мало або зовсім немає друзів

Якщо ви помітили подібні асоціальні особливості його / її життя, то це може бути ознакою того, що ваш партнер просто не здатний підтримувати тривалі відносини з людьми. Варто задуматися над правильністю вибору, якщо ваш обранець позбавлений потенціалу підтримувати довгі і близькі стосунки з людьми.

Топ-3 причини, чому дівчина відмовляє у близкості

5. У вашого партнера проблеми зі зловживанням алкоголем або наркотичними речовинами

Подібна залежність може бути ознакою глибоких психологічних проблем, які з часом можуть тільки посилитися, якщо людина не захоче вдатися до лікування. Побудувавши відносини з такою людиною, ви прирікаєте себе на занурення в його проблеми в майбутньому.