Топ найкорисніших напоїв для чоловіків

Автор
595
Топ найкорисніших напоїв для чоловіків

Дані напої збагатять організм чоловіків необхідними мікроелементами та іншими корисними речовинами.

Експертами в сфері здорового харчування перераховані найкорисніші для чоловіків соки. Вони допоможуть підняти рівень тестостерону і позитивно вплинуть на здатність привести на світ потомство.

У список потрапив сік з граната, що містить аскорбінову кислоту, вітаміни A, B1 і B6. Цей напій збагатить організм чоловіків необхідними мікроелементами та іншими корисними речовинами. Завдяки складу він підтримає роботу серця і кровоносних судин, що позитивно вплине на загальне самопочуття і збільшить силу, а також сексуальний потяг.

Далі йде сік кавуна, багатий речовинами, що збільшують рівень чоловічого статевого гормону тестостерону. При регулярному вживанні напою зменшується ризик розвитку простатиту.

Найбільш чесні та надійні чоловіки за знаком Зодіаку

Третім у списку значиться сік селери, який містить андростенон. Його використовують для захисту від утворення каменів в сечовому міхурі і нирках. Сік селери запобігає порушенням травлення і підвищує здатність зробити статевий акт. Напій рекомендується вживати чоловікам, у яких виникають проблеми при спробах зачати дитину.