Який обов'язковий догляд має бути у чоловіків

Автор
669
Який обов'язковий догляд має бути у чоловіків

На що чоловікові слід звернути особливу увагу при догляді за собою.

Чоловіки люблять вдавати з себе таких собі брутальних мачо. Але це не означає, що потрібно нехтувати елементарною гігієною і правилами догляду за собою.

1. Дихання

Кожен чоловік повинен стежити за своїм диханням. Для цього потрібно два рази на день ретельно чистити зуби і язик. Останньому варто приділити особливу увагу, оскільки на ньому часто залишаються бактерії. Якщо ж правила гігієни дотримуєтеся, а запах все одно переслідує вас, є сенс почати пити більше води. При необхідності терміново освіжити дихання можна з'їсти солодке свіже яблуко. Якщо проблема з диханням все ще залишається актуальною, проблему потрібно шукати усередині, так що має сенс звернутися до лікаря.

2. Прищі і чорні крапки

Як правило, чорні крапки з'являються через закупорки пір. Проблема не завжди полягає у відсутності гігієни, однак ігнорувати таку недугу не можна. Має сенс придбати очищуючий тонік і протирати ним обличчя перед сном. Також допоможе саліциловий розчин. Він ефективний, коштує недорого, а придбати його можна в будь-якій аптеці. Ні в якому разі не можна видавлювати чорні точки руками. У кращому випадку це може привести до почервоніння шкіри. У гіршому – до занесення бруду в пори.

3. Неприємний запах

Ні для кого не секрет, що чоловіки рясно потіють. Звичайний ранковий душ тут не допоможе, особливо влітку. Необхідно підібрати дезодорант, який зможе нейтралізувати неприємний запах. Однак якщо і дезодорант не допоможе, має сенс замінити його антиперспірантом. Він запобіжить появі поту, але пам'ятайте, що використання антиперспірантів підлітками небажане. Це пояснюється тим, що в силу перехідного віку підлітки досить рясно пітніють. Підліток, не даючи можливості шкірі вільно дихати, може заробити фурункульоз, тому молодим людям слід віднестися до цього питання відповідально.

У чоловіків стрес, коли жінки заробляють більше

4. Парфум

Наскільки б розкішним і дорогим був парфум, перевіряти його потрібно виключно на поверхні шкіри. Справа в тому, що запах розкривається у всій своїй повноті саме на тілі людини. Але навіть якщо аромат підібраний вдало, його можна зіпсувати, лише переборщивши з парфумом. Не варто виливати на тіло половину флакона, цілком достатньо пари легких натискань на розпилювач.

5. Стан губ

Потріскані губи не прикрашають чоловіка, а додають йому вид мандрівника, що бреде з верблюдом через пустелю. Жодної поважаючій себе жінки не буде приємно цілувати такого чоловіка. Якщо вас часто турбує проблема сухих потрісканих губ, придбайте гігієнічну зволожуючу помаду і користуйтеся нею при необхідності.

6. Чиста спина

Як не дивно, про спину багато хто забуває, а найчастіше стан чоловічої спини залишає бажати кращого. Навряд чи дівчині буде приємно під час сексу нігтями здирати жовті голівки з прищів. Та й чоловік буде відчувати себе ніяково. Але зневірятися не варто. Цю проблему допоможе вирішити спеціальний антибактеріальний гель для душу. Краще, щоб у його складі була присутня саліцилова кислота.

7. Рослинність в носі

Чоловік може приємно пахнути і нескінченно добре виглядати в новому дорогому костюмі, ретельно випрасуваних штанях і начищених туфлях, але який у цьому сенс, якщо у нього стирчать волосся з носа? Часто чоловіки не помічають цього недоліку в своєму іміджі, а деякі помічають, але повністю його ігнорують. Тому якщо дівчина піднесла вам в подарунок тример, варто задуматися, чи не намагається вона на щось натякнути.