Причини, чому чоловікам подобаються стервозні дівчата

Автор
Причини, чому чоловікам подобаються стервозні дівчата

Ми розкриємо секрет, чим же підкорюють чоловічі серця стерви, фатальні жінки та просто "погані дівчатка".

Вони завжди виглядають відмінно

І задоволені цим. Таких жінок не потрібно переконувати в їх привабливості, вони чудово знають про всі свої переваги, ще краще — про недоліки, і тим і іншим вміло користуються. Поруч з такою жінкою чоловік мимоволі відчуває гордість за її красу і радість, що йому взагалі дозволено перебувати поруч.

Вони непередбачувані

Звичайно, цей пункт одночасно можна записати і в хороші, і погані риси такої жінки. Життя з "поганою дівчинкою" схоже одночасно і на американські гірки, і на похолодання, і на відчайдушну вечірку, яка тільки була у вашому житті. Вони не виносять нудьгу (і нудних чоловіків), і якщо їх не розважають, вони придумують собі заняття самі. До речі, це їм вдається практично завжди. Життя з такою жінкою схоже на захоплюючий роман з закрученим сюжетом. Правда, з часом від цього можна банально втомитися.

Вони цінують свободу

Свою — в першу чергу. Тому підкорення цієї, фатальної жінки, для кожного чоловіка — справа честі. Правда, часто представники чоловічої половини людства забувають, що такі жінки також мисливиці за своєю натурою і рідко миряться з роллю жертви.

Вони відверті

І в повсякденному житті, і в ліжку. Вони не соромляться своїх бажань і почуттів, які точно знають, чого хочуть і як цього досягти, не вертяться дзиґою і відразу висловлюють своє невдоволення (не сподіваючись на здогадливість чоловіків). Спілкуватися і знаходити з такими жінками спільну мову чоловікам набагато простіше, тому що їх характери близькі їм по духу.

Вони розуміють, що життя коротке

А далі, як у Жванецького: "Треба вміти йти з поганого фільму. Кидати погану книгу. Йти від поганої людини". І "погані дівчатка" це вміють. І їм плювати на суспільні норми і соціальні правила, якими ми найчастіше пов'язані по руках і ногах.

Десять ознак, які говорять, що ваші стосунки погані

Так чому ж їх так люблять? Адже вони — погані, а казки вчили нас любити гарних? Тому що всім подобаються бунтарі: вони привабливі, харизматичні, небезпечні. Вони живуть "набіло", поки хтось сподівається на чернетку. І це приваблює чоловіків, якщо не як метеликів до вогню, то як грецьких героїв, закам'янілих від краси Медузи Горгони.