Стали відомі нові подробиці про роман Ембер Херд з жінкою

Автор
Стали відомі нові подробиці про роман Ембер Херд з жінкою

Інсайдер розповів про новий роман Ембер Херд з жінкою.

Джерело повідомляє, що актриса "щаслива як ніколи" зі своєю подругою Бьянкой Буті.

Після скандалу з Джонні Деппом Ембер Херд закрутила роман з кінематографістом Бьянкой Буті. Їх бачили разом ще в січні, тоді папараці сфотографували пару під час поцілунку в Палм-Спрінгс, Каліфорнія.

Як повідомляє Us Weekly з посиланням на інсайдера, Бьянка підтримує Ембер, поки та проходить через судові процеси з колишнім чоловіком Джонні Деппом.

Вона щаслива і відчуває себе добре. Бьянка дуже допомагає їй, Ембер довіряє подрузі і відчуває себе дуже комфортно поруч з нею,- каже інсайдер. Також джерело зазначило, що Херд "насолоджується відносинами і дійсно любить свою обраницю".

17 лютого 2020 - яке сьогодні свято, прикмети і іменинники

Нагадаємо, судова справа Ембер Херд і Джонні Деппа вийшло на новий рівень, коли в загальний доступ потрапив запис розмови колишнього подружжя. У ній Херд сама каже, що била Деппа і що часом «сильно втрачає самовладання». При цьому суд між акторами почався через те, що Ембер звинуватила Джонні в домашньому насильстві. Невідомо, хто отримав доступ до запису і злив її в Мережу, але завдяки цьому громадськість встала на сторону Джонні. Багато хто замислився над тим, що жертвою домашнього насильства також може бути чоловік.