Наталії Могилевській зробили операцію (Фото)

Автор
643
Наталії Могилевській зробили операцію (Фото)

Наталя Могилевська показала припухле обличчя після перенесеної операції.

Українська співачка та тренер "Ліги Сміху" Наталя Могилевська перенесла стоматологічну операцію. Але незважаючи на неприємну ситуацію, артистка вирішила не сумувати, а знайшла спосіб креативно обіграти наслідки хірургічного втручання.

Про це знаменитість розповіла на особистій сторінці в Instagram. На кадрах відео Наталя показує припухлу щоку, на якій олівцем написано "хом'як". "Ніколи не сумуйте! Посміхайтеся всьому що приносить життя!", - підписала ролик Могилевська.

Я пережила сьогодні стоматологічну операцію і у мене опухла щічка. А мені сьогодні зустрічатися з командами, там гарні молоді хлопці. Загалом, я вирішила ось так креативненько проблему. Ось цим ще відрізняються творчі божевільні люди від звичайних", - говорить на відео Могилевська.

Шанувальники співачки побажали їй якнайшвидшого одужання і подякували Наталі за ідею.

Обкладинку модного глянцю прикрасили моделі, що руйнують стереотипи про красу

"Наталочка, якнайшвидшого одужання! І спасибі за креатив, зараз подрузі подзвоню, дам підказку", "Ви розумниця, завжди на позитиві! Поправляйтеся!", "Головне гарне почуття гумору", "Супер, відмінне рішення", "Швидкого одужання", - пишуть коментатори.