9 небезпечних тем для жартів з чоловіком

Автор
564
9 небезпечних тем для жартів з чоловіком

Щоб не було сварки потрібно прикушувати язик, коли на ньому крутиться одна з цих 9 тем.

Всі ми знаємо, що жартувати про лисину або розмірі гідності - тонкий лід. Але часом навіть на "безпечний" (іскрометний!) жарт чоловік підтискає губи і видає непереконливе "ха-ха". Де ж припадок сміху? А щоб ще і сварки не було, потрібно прикушувати язик, коли на ньому крутиться одна з цих 9 тем.

Його мама

Його друзі

Його мрії

Навіть якщо вони, на ваш (досвідчений і тверезий) погляд, здаються нездійсненними і наївними, не варто відразу ж підскакувати: "Ось це ти придумав! Ха-ха". Проковтніть сміх і подякуйте за довіру. Людина відкрився - помрійте і ви з ним.

Його подарунки

Повірте, він купив не перший ліпшу дрібничку. Він довго вибирав, радився з дівчиною-консультантом, дзвонив одному. Можливо, ховав від вас і в душі смакував вашу радість.

Чи не насміхайтеся над його вибором. Чоловіків це дуже ображає - можете взагалі не дочекатися інших знаків уваги.

Його кулінарні здібності

Все, як і у жінок: одні вміють готувати, а інші думають, що вміють. Але крупно нарізані кубики олів'є обійдуться без ваших дотепів, а гора забрудненої посуду - критики. Скажіть, що все смачно, помийте посуд. Ваша стійкість винагородиться довгого і щасливого сімейного життям, швидше за все.

Його хазяйновитість

Не у всіх чоловіків є здібності лагодити пральну машинку, як і не у всіх жінок - до шиття. Однак, якщо у нього виходить вкрутити лампочку, забити цвях і навіть підтримати розмову на господарську тему, відкладіть креативні жарти в сторону. Будьте вдячною, він старається!

Його робота/безробіття

Він 10 років на одній і тій же посаді? Значить, він знайшов своє ідеальне місце, а не "приріс до стільця" та "собаки все його знають". З іншого боку, безробітні - не порок. Якщо чоловік, з об'єктивних причин ще не знайшов нове місце, не потрібно миленько (насправді подленько) називати його "альфонсіком", "домогосподарками" або "дружиною". Йому потрібна підтримка і ваша впевненість в тому, що у нього все вийде.

Його зарплата

Жарти про низькій зарплаті неприємні всім. Посмійтеся над його "здобиччю" - визнайте, що він невдаха. Погодьтеся, так поступати з коханою людиною огидно.

9 причин, чому вас не покликали на друге побачення

Його машина/комп'ютер/вертолітик

Як би ви не ревнували його до машини або комп'ютера, жарти в стилі "А давай продамо і сходимо в кафе" не пройдуть. Швидше, на вас він образиться, а комп'ютер модернізує, на сидіння в машині купить нові чохли, ще й на радіокерований гелікоптер розщедриться. Розділіть його інтереси, залучайте до своїх - буде вам щастя!