Непередбачувані жінки за знаком Зодіаку

Автор
579
Непередбачувані жінки за знаком Зодіаку

Хто ж ці непередбачувані жінки, поряд з якими завжди відчуваєш себе як на пороховій бочці?

Сьогодні вона чарівна і привітна кокетка, а завтра несподівано перетворюється на сувору начальницю, що вимагає беззаперечного підпорядкування її правилами.

Ви ніколи не вгадаєте, які емоції у неї в наступний момент. Хто ж ці непередбачувані жінки, поряд з якими завжди відчуваєш себе як на пороховій бочці?

Близнюки

Комунікабельна і різнобічна жінка знаку Близнюки на перший погляд здається ідеальною і абсолютно зрозумілою для представників чоловічої статі. Але це лише на перший погляд.

Часом ця непередбачувана дівчина-вітер сама не розуміє, що нею рухає, коли вона несподівано зривається з місця і в корені міняє свої плани. Сьогодні вона може годинами розповідати вам про любов до класичної музики. А вже завтра ви застанете її на рок-концерті в компанії неформалів. Що тут скажеш, жінка-загадка!

Рак

Зрозуміти жінку знаку Рак зможе лише той, хто проживе з нею не один рік під одним дахом. Її настрій, немов морські хвилі. У гарну погоду вони спокійні, в грозу штормить і заносить в різні сторони. А все тому, що з цієї крихтою потрібно поводитися дбайливо. Інакше не знаєш, чим може закінчитися її черговий емоційний сплеск.

Лев

Темпераментна Левиця звикла відчувати себе господинею становища, в якому б місці вона не знаходилася. Якщо хтось з її оточення хоча б поглядом спробує продемонструвати свою першість, бути війні! Причому Левицю абсолютно не цікавить, головнокомандувач парадом ви або сусід з третього під'їзду.

Її величність завжди буде прагнути до того, щоб перевершити всіх, хто зустрічається і стає у неї на шляху. Які б непередбачувані жінки не вели з нею холодну війну, Левиця доводить свою перевагу.

Скорпіон

З вигляду чарівна і мила дівчина при більш детальному розгляді може виявитися ох якою непростою. Вона ніколи не скаже кривднику в обличчя, що він, м'яко кажучи, нехороша людина.

Але якщо він зважиться зробити капость на адресу жінки-Скорпіона, то абсолютно точно йому вдасться відчути весь спектр її різноманітних емоцій. Причому ображати її для цього зовсім не обов'язково. Досить просто побачити у себе в телефоні один пропущений. Вечірній концерт з бубном вам буде забезпечений.

Водолій

Найбільша противниця будь-яких обмежень і заборон — це, звичайно ж, жінка-Водолій. Варто тільки попросити її, щоб вона без вашого відома не робила чогось тоді не сумнівайтеся, саме це вона і зробить при першій же можливості. Вона не любить буденність і одноманітність.

Який недолік шкіри вимагає використовувати менше косметики

Вона завжди буде намагатися порушити розмірений і звичний ритм життя, причому не лише свій, але і своїх близьких. Міс Непередбачуваність — це її по праву заслужене друге ім'я.

Риби

Жінка, народжена під знаком Риби, в очах протилежної статі, як правило, виглядає такою собі сором'язливою та милою дівчинкою. І зазвичай такою вона і залишається на етапі цукерково-букетного періоду.

Але варто тільки чоловікові «підсісти» на привабливість цієї безневинної дитини, як перед ним тут же з'являється жорстка і непоступлива господиня положення. Вдома вона наказує і командує, а в суспільстві як і раніше залишається лагідним ягням.

Такі вони — непередбачувані жінки зодіакального кола. І лише найсміливішим під силу приборкати їх вдачу!