Насті Каменських сьогодні 33: якою співачка була до схуднення

Автор
774
Насті Каменських сьогодні 33: якою співачка була до схуднення

Лише кілька років тому співачка була набагато повнішою і, за її власними словами, важила цілих 80 кг.

Настя Каменських широко відома в Україні не лише як співачка, але і як популярний блогер. Настя веде свій канал про спорт і правильне харчування, часто демонструючи шанувальникам в кадрі підтягнуту фігуру.

Але мало хто пам'ятає, що Настя так виглядала не завжди. Лише кілька років тому співачка була набагато повнішою і, за її власними словами, важила цілих 80 кг.

Ми зібрали фото зірки до схуднення, а також зроблені зовсім недавно.

Кілька років тому Настю Каменських навіть підозрювали у вагітності із-за великого живота.

Але Каменських узяла себе в руки і вирішила серйозно зайнятися проблемою. Вже понад три років Каменських живе "спортивної" життям. За допомогою дієт і занять спортом співачці вдалося скинути майже 20 кілограмів.

Актор Гафтор Бйорнссон встановив світовий рекорд у паверліфтингу

AND SPORT SPORT SPORT! ⠀ Я підготувала для вас класні відео з тренуваннями на різні групи м'язів! І кожна з цих тренувань буде під ваші улюблені хіти, щоб створити бадьорий настрій! ⠀ Перше відео з цієї серії вже на моєму YouTube каналі! Думаю, ви здогадалися, які м'язи і під яку пісню ми будемо тренувати в першу чергу! Переходьте за посиланням в описі і дивіться займайтеся! І не забувайте - все по 3 підходи! ⠀ І ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ!!! Записи всіх спортивних прямих ефірів теж поступово з'являться на YouTube каналі, так що тепер ви зможете тренуватися в будь-який час! ⠀ Сподіваюся, я порадувала вас! А далі справа за вами! #sportwithnk