Роберт Дауні мол. подарував автомобіль колезі з фільмів Marvel

Читать на русском
Автор
Роберт Дауні мол. подарував автомобіль колезі з фільмів Marvel Новина оновлена 24 березня 2023, 07:15

"Геній, мільярдер, плейбой, філантроп" подарував Chevrolet Camaro своєму колегі Крісу Евансу.

Виконавець ролі Залізної людини Роберт Дауні мол. зробив розкішний подарунок своєму колегі по кіноселену Marvel, Крісу Евансу, що грає роль Капітана Америки. Актор подарував йому автомобіль Chevrolet Camaro 1967 випуску з відповідним тематичним інтер’єром.

Про цей унікальний автомобіль розповів віце-президент компанії SpeedKore, яка займалася її рестайлінгом. "Роберт був залучений до процесу перетворення цього автомобіля. Йому дуже подобалася модель 67-го року через його шибки та інші елементи, які роблять цю машину такою унікальною. Ми разом підбирали колірні гами та шкіру для салону. Роберт брав активну участь. Вони знімали. третіх "Месників". Роберт розпорядився доставити автомобіль до Атланти, де проходили зйомки і просто вручив Крісу ключі прямо на знімальному майданчику", — сказав він.

Нагадаємо, що фільм "Месники 3: Війна нескінченності" зібрав у світовому прокаті понад два мільярди доларів. Четвертий фільм, в якому також будуть задіяні обидва актори вийде у прокат у травні 2019 року. Чи будуть Роберт Дауні мл. і Кріс Еванс і далі брати участь у розвитку кіноселену Marvel, поки не відомо.