Белла Хадід і The Weeknd розірвали свої відносини

Автор
Белла Хадід і The Weeknd розірвали свої відносини

Зараз вони знаходяться в різних місцях, фізично і подумки.

Відома американська модель, "ангел" Victoria's Secret і обличчя багатьох популярних брендів Белла Хадід знову порвала стосунки зі своїм бойфрендом, знаменитим співаком The Weeknd. 22-річна зірка подіумів вже вдруге розлучається з Ейбелом Маккоеном. Про розрив зоряної пари повідомляє видання "E! Online". 

Як зазначається в джерелі, ідилії, яку демонстрували Белла Хадід і співак The Weeknd, прийшов кінець. Причиною розколу стала відстань, яке було невід'ємною частиною життя знаменитостей через їх робочих графіків. 

Інсайдери іноземного видання повідомили, що і Белла і Ейбел поки зайняті кар'єрою і роботою, через що проводили мало часу разом і багато конфліктували.

Зараз Белла готується до роботи на Тижні моди, а Ейбел працює над музикою і своїм майбутнім акторським дебютом. Останнім часом вони часто сварилися, - наголошується в джерелі. 

Також інсайдер додав, що, бувало, зірки не бачилися місяцями і саме це призвело до вирішення розірвати відносини. Варто відзначити, що останній загальний вихід Белли Хадід і The Weeknd відбувся ще весною 2019.