Олег Винник показав фото з "братом"

Автор
Олег Винник показав фото з "братом"

Тепер у секс-символа України є ще один привід святкувати - день народження його брата.

Нещодавно Олег Винник відзначив свій день народження і став першим виконавцем в світі, чиє фото з з'явилося в Google Pay і Apple Pay. 

Аудиторія Олега Винника завжди підтримує співака і з нетерпінням чекає новин про життя улюбленого виконавця. Не так часто в Інстаграмі Винника можна побачити фото з особистого архіву, тим більше не так часто можна побачити кого-небудь з родини співака, так як він не любить афішувати своє особисте життя.

Але і на вулиці фанатів Олега Винника буває свято. У своєму Інстаграм-акаунті співак виклав смішне фото з братом і зворушливе привітання. 

50 відтінків сірого, 50 на 50 - це все не про тебе. Твої 50 - це, як мінімум, 50 км мудрих фраз, 50 тонн відбіркового жартів, 50 поверхів людяності, відповідальності, надійності, вірності і любові до життя! БРАТ! З Днем народження!!! Бажаю нам випити за твої 100 !!! - підписав забавну фотографію співак.  

Передплатників трохи здивували музичні плани на вечір святкування. Виявилося, що на тлі тостів буде звучати не "Вовчиця", а Metallica і Rammstein.