Інсайдер розповів, як спілкуються між собою принц Джордж і принцеса Шарлотта

Автор
Інсайдер розповів, як спілкуються між собою принц Джордж і принцеса Шарлотта

Джордж більш стриманий, а Шарлотта, навпаки, більш відкрита і товариська.

Хоча вся увага таблоїдів зазвичай прикута до взаємин Кейт Міддлтон і принца Вільяма з Меган Маркл і принцом Гаррі, шанувальники королівської сім'ї активно цікавляться життям їхніх дітей. На цьому тижні інсайдер з оточення палацу поділився, які відносини складаються між Джорджем і Шарлоттою і в чому вони один на одного не схожі. 

6-річний принц Джордж і 4-річна принцеса Шарлотта вже кілька років зачаровують громадськість на всіх заходах, будь то весілля Меган і Гаррі або вітрильна регата. І поки інсайдери сумніваються в теплих відносинах між Гаррі і Вільямом, в міцного зв'язку між братом і сестрою немає сумнівів.

Між ними невелика різниця у віці, і тому вони проводять дуже багато часу разом. У них не завжди виходить грати з іншими дітьми, тому вони вчаться спиратися один на одного, - розповів інсайдер. 

Крім того, їх готують до абсолютно різних ролей, адже Джордж третій в черзі претендент на престол після свого дідуся Чарльза і батька. 

Простежити різницю в поведінці дітей можна по фотозвіт ЗМІ. Не так давно герцоги Кембриджські брали участь у парусній регаті, куди привели і Джорджа з Шарлоттою. Коли Кейт підвела дочку до вікна привітатися з публікою, та показала всім мову, що насмішила присутніх.

Кейт розсміялася, що було приємно бачити, тому в цей момент вони здавалися не королівськими особами, а звичайнісінькою сім'єю, - розповів інсайдер. 

Він додав, що скоро Шарлотта буде проводити ще більше часу з братом, бо через кілька місяців теж піде в школу, чого не може дочекатися.