"Друзі" знову разом: перший допис Дженніфер Еністон в Instagram

Автор
"Друзі" знову разом: перший допис Дженніфер Еністон в Instagram

Голлівудська акторка Дженніфер Еністон змінила своє рішення та створила інстаграм-сторінку.

Перший допис був дуже символічним: з нагоди 25-річчя серіалу "Друзі" вона розмістила спільне селфі зі своїми колегами.

Як відомо, Дженніфер Еністон в одному з інтерв'ю пояснила, що не має наміру долучатись до соціальних мереж. Блоги вона назвала "злом, в якому процвітає нарцисизм". Що змусило акторку змінити свою думку, наразі невідомо, однак в інстаграм з'явився її дебютний акаунт. Всього за кілька хвилин за блогом Дженніфер Еністон почали стежити понад 200 тисяч користувачів мережі, а сама сторінка отримала знак верифікації.

Не забарився і перший допис голлівудської знаменитості. Дженніфер Еністон показала спільне фото з колегами по серіалу "Друзі", зроблене під час чергової зустрічі. На кадрі видно Кортні Кокс, Лізу Кудроу, Метта Леблана, Девіда Швіммера. Окрім цього, до акторів долучився і Меттью Перрі, який тривалий час бореться з депресію та влітку нажахав прихильників своїм неохайними виглядом.

Тепер ми ще й інстаграм-друзі! Привіт, Insrtagram, – написала Дженніфер Еністон.

Ймовірно, на створення інстаграм-сторінки акторку надихнула її подруга і колега Кортні Кокс. Зірка серіалу "Друзі" давно веде свій акаунт та є успішним блогером.

Днями вона опублікувала подібне фото з Меттом Лебланом, яке викликало ажіотаж серед прихильників. Улюблені "Друзі" потрапили до всіх світових ЗМІ, а світлину поширили тисячі людей.