Служителі Феміди оголосили вирок голлівудській акторці Фелісіті Гаффман

Автор
Служителі Феміди оголосили вирок голлівудській акторці Фелісіті Гаффман

Голлівудська акторка Фелісіті Гаффман, найбільш відома за роллю Лірен у серіалі "Відчайдушні домогосподарки", таки понесе покарання за шахрайську схему.

Знаменитість, яка давала хабар за вступ доньки до коледжу, пробуде у в'язниці 14 днів.

Вступ доньки Фелісіті Гаффман до американського коледжу обернувся на справжню катастрофу для сім'ї акторки. Через її шахрайські махінації зірка ще від березня 2019 року стала частою гостею у судах. 15 жовтня служителі Феміди розглянули справу акторки та винесли вирок.

За даними журналістів, про результати засідання повідомила сама голлівудська зірка. Вона зізналась, що 16 жовтня перебуватиме в одній з американських в'язниць. Суддя призначила їй покарання на 14 днів, щоб після цього Фелісіті Гаффман змогла відновити свою кар'єру та звичне життя. Окрім цього, акторка змушена виплатити штраф у розмірі 30 тисяч доларів та матиме умовне ув'язнення упродовж року, яке включає виправні роботи.

"Фелісіті Гаффман сьогодні повідомила про винесення вироку та переїзд до Федеральної виправної установи в Каліфорнії. Акторка погоджується з терміном ув'язнення... Решту покарання, призначеного суддею Талвані, вона відбуватиме упродовж року. Гаффман перебуватиме під наглядом та матиме 250 годин громадських робіт", – розповіли журналісти Fox News.

Під час засідання Фелісіті Гаффман не стримувала сліз та зізналась, що їй шкода за скоєне. Акторка публічно попросила вибачення у батьків та абітурієнтів, які постраждали внаслідок її шахрайської схеми.