Jamala та alyona alyona вперше попрацювали у дуеті (Відео)

Автор
Jamala та alyona alyona вперше попрацювали у дуеті (Відео)

Jamala та alyona alyona зняли кліп про хейтерів.

Українські виконавиці Jamala та alyona alyona заспівали у дуеті та представили кліп на спільний трек "Забирай".

Композиція, присвячену темі хейту в Інтернеті і була написана обома зірками. Так, alyona alyona працювала над текстом, а Джамала – над текстом і музикою.

"Зазвичай люди в соцмережах дуже відрізняються від того, які вони в житті. Помічають всі недоліки інших, а про свої ніби забувають...Особисто я вважаю, що обійнявши світ ближнього, можна його зрозуміти, а ставши на його шлях, можна пропустити через себе все, що на ньому було. Не судіть, і не судимі будете. Саме про все це наш трек", - зазначила реперка.

За словами Джамали пісня про людей, які живуть життям в Мережі. Вперше артистки її представили на одному із нещодавніх концертів.

Анонсували дату виходу шоу "Голос країни" 10 сезон (Відео)

"Пісня про диванних критиків, про людей, які заповнюють свою внутрішню порожнечу ненавистю і люттю, живуть чужим життям онлайн. Живіть і любіть одне одного офлайн. Поки ви витрачаєте час, залишаючи негативні коментарі чужій вам людині, нехай навіть і дуже відомій, в цей момент підтримка і любов потрібні вашим близьким людям. Цінуйте їх!", - прокоментувала нову відеороботу Джамала.