Як хейтери дістали Джастіна Бібера

Автор
Як хейтери дістали Джастіна Бібера

Джастін Бібер публічно зізнався у коханні до дружини після нападок хейтерів щодо Селени Гомес.

25-річний музикант вирішив розставити всі крапки над "і" у розмовах про свої стосунки з Гейлі Бібер та розповів про свої почуття до обраниці на своїй сторінці інстаграмі.

Нещодавно вийшов новий альбом американської співачки Селени Гомес Повернення після тривалої мовчанки: Селена Гомес випустила новий альбом “Rare” , у якому вона розповіла про свої стосунки з Джастіном Бібером. Після цього в соцмережах Бібера шанувальники почали писати, що він має повернутися до екскоханої Селени, бо насправді не кохає свою дружину Гейлі Бібер.

Спершу, музикант не зважав на слова прихильників, проте згодом вирішив розповісти про свої почуття до дружини.

На своїй сторінці в інстаграмі хлопець опублікував зворушливий пост, в якому розповів про почуття до обраниці. У публікації Джастін зауважив, що йому не потрібно комусь доводити, що він справді кохає Гейлі, проте він публічно зізнається їй в коханні тому, що це робить його щасливим і змушує модель відчувати себе особливою.

"Я вважаю, що це велика честь – публічно визнавати важливість своєї другої половинки. Я думаю, що в цьому моя сила – ставити свою дружину на п’єдестал. Мені подобається, коли моя дружина відчуває себе цінною",– розповідає Джастін.

Принц Гаррі публічно прокоментував рішення покинути королівську сім'ю

Після весілля співак не перестає говорити про те, як сильно змінилося його життя. Джастін не раз наголошував на тому, що шлюб – це найкраще, що коли-небудь відбувалося з ним. Він кохає Гейлі за те, що вона завжди і у всьому його підтримує.