Анджеліна Джолі та Бред Пітт залишаться лише партнерами по бізнесу

Автор
548
Анджеліна Джолі та Бред Пітт залишаться лише партнерами по бізнесу

Експодружжя Бред Пітт та Анджеліна Джолі випустять нове шампанське.

Голлівудські зірки Анджеліна Джолі та Бред Пітт після розлучення залишаються партнерами по бізнесу. Колишня зіркова пара має виноробню Château Miraval. В західних ЗМІ з'явилась інформація про те, що скоро колишні закохані випустять ще й нове рожеве шампанське.

Після розставання у Анджеліни та Бреда є багато особистих непопрозумінь, проте це ніяк не впливає на їх спільний бізнес і вони продовжуюють його розвивати. Зірки ще у 2011 році придбали у Франції замок та виноградник Міраваль. Та почали виготовляти вино. Тепер Пітт та Джолі розширюють свій винний бізнес і у планах мають вироблення шампанського. Про це повідомляє видання The Daily Mail.

На початку розлучення з Бредом Піттом Джолі казала, що вона ніби втратила саму себе. За словами актриси, їй було дуже боляче і вона "стала маленькою та нікчемною". Та пізніше 44-річна Анджеліна Джолі позувала для глянців та давала відверті інтерв'ю. Зокрема, знялася для грудневого випуску Harper's Bazaar Прикрилася тонким тюлем: Анджеліна Джолі повністю оголилася для обкладинки журналу (18+) , в інтерв'ю якому розповіла про бажання змінити місце проживання.

"Я хотіла б жити за кордоном і зроблю це, як тільки моїм дітям виповниться 18 років. Прямо зараз я повинна постійно проживати там, де хоче жити їх батько",– заявила Джолі.

Після оговтання від розриву з чоловіком зірка будує кар'єрні плани, знімається у фотосесіях для журналів та виховує дітей.

У Женеві будуть нові дорожні знаки для жінок

В питаннях бізнесу експодружжя Анджеліна Джолі на Бред Пітт все ж таки знайшли спільну мову. І справи актора у творчості також покращилися. Після розлучення він встиг завоювати декілька нагород та отримав номінацію на "Оскар". Також у пресі кажуть про відновлення стосунків Пітта з екскоханою Дженніфер Еністон, проте сам актор це ніяк не коментує, а Дженніфер заперечує їхнє зближення.