Памела Андерсон вийшла заміж за своє давнє кохання

Автор
Памела Андерсон вийшла заміж за своє давнє кохання

ЗМІ дізналися, що Памела Андерсон таємно вийшла заміж за продюсера, з яким зустрічалася 30 років тому.

Обранцем зірки став продюсер стрічки "Зірка народилася" Джон Пітерс.Голлівудська актриса Памела Андерсон, яка в червні 2019 року зі скандалом розійшлася з молодим бойфрендом, таємно вийшла заміж.

Як повідомляє ТСН з посиланням на видання The Hollywood Reporter, обранцем 52-річної актриси став 72-річний продюсер стрічки "Зірка народилася" Джон Пітерс.

Як зазначається у виданні зірка "Рятувальників Малібу" і кіномагнат одружилися на закритій церемонії у Малібу 20 січня. Молодята, які зустрічалися більше 30 років тому, возз'єдналися в останні місяці і тримали відносини в секреті.

За словами чоловіка, він протягом 35 років мріяв, щоб саме Памела стала його дружиною. "У ній є набагато більше, ніж здається на перший погляд, інакше я б не полюбив її так сильно. Скрізь є гарні дівчата. Я міг би вибрати будь-яку, але протягом 35 років я хотів тільки Памелу. Вона робить мене диким, в хорошому сенсі. Вона надихає мене. Я захищаю її і ставлюся до неї так, як вона того заслуговує", - зізнався Пітерс.

Цей шлюб став п'ятим для обох. Першим чоловіком Андерсон був рокер Томмі Лі, з яким вона перебувала в шлюбі три роки і народила двох синів.

Другим чоловіком актриси був відомий рок-музикант Кід Рок, але і цей шлюб протримався недовго - через рік пара розлучилася. А потім двічі Памела виходила заміж за гравця в покер Ріка Саломона, однак їхні стосунки остаточно закінчилися в 2015 році.

Дарія Квіткова та Нікіта Добринін зізналися, що не бажають пишного весілля

Особисте життя Пітерса ще більш активне, ніж у його новоспеченої дружини. Він чотири рази одружився і має п'ятьох дітей.