Шарліз Терон розповіла про своїх усиновлених дітей

Автор
Шарліз Терон розповіла про своїх усиновлених дітей

44-річна Шарліз Терон - мама 2-х прийомних дітей, зізналася, що ніколи не була повністю готова до материнство, навіть коли приймала рішення про усиновлення.

Коли в житті з'явилися 8-річний син Джексон і 4-річна донька Август, Терон відчула радість материнства. Діти "уповноважили" її в ролі мами.

Першу дитину актриса усиновила в 2012 році. Коли Джексону було 7 років Терон заявила, що її старший син відчуває себе як трансгендерна дівчинка. Дитині дозволили носити одяг для дівчаток, пише РБК-Україна.

іти підтримують зоряну маму. І навіть не на жарт засмутилися, коли Шарліз не потрапила в номінацію на "Оскар" за роль у фільмі Bombshell "Скандал". Діти навіть сказали, що її участь у цьому фільмі - "даремно витрачений час".

"Август дуже розлютилася, так як вона дійсно хотіла, щоб мені дісталася ця премія. А старший син просто засмутився. Коли стали відомі номінації на "Оскар", діти вже не було раді.

"У цей раз ти виграєш?" - запитали вони мене. Я сказала їм, що є велика ймовірність, що ні. І старший такий: "Ну тоді це марна трата часу", - зізналася актриса.

Вона згадує, що довго не могла отримати першу дитину. Спілкувалася з жінками, які хотіли відмовитися від своїх дітей після їх народження. У деяких були складні пологи. Деякі не давали згоди.

Причини загадкової смерті репера Juice WRLD

"Перше усиновлення було дійсно болісним. На той момент Джексон був, здається, восьмою дитиною в "списку на розгляд". В усиновленні деяких дітей мені відмовляли. Також були жінки з високим ризиком зриву вагітності. І з'явився Джексон. Я до нього дуже сильно емоційно причепилася, але щось пішло не так. Мені знадобилося два роки, щоб зібрати всі документи. Я була розбита", - відверто ділиться важкими спогадами Терон.

Терон підкреслює, що ніколи не шкодувала про свій вибір.