Що відбувається між Бредом Піттом та Дженніфер Еністон: інсайдери

Автор
Що відбувається між Бредом Піттом та Дженніфер Еністон: інсайдери

У них дуже зрілі стосунки, – інсайдери розповіли, що відбувається між Піттом та Еністон.

Мабуть, чи не найбільш обговорюваною парою у світі стали Бред Пітт і Дженніфер Еністон. Колишнє подружжя взяло участь в церемонії нагородження Гільдії кіноакторів США. Там актори обмінялись ніжними обіймами перед камерами, які сприйняли як натяк на возз'єднання.

Інсайдери видання Entertaiment Tonight розповіли, що ж насправді відбувається між Дженніфер Еністон та Бредом Піттом. За словами близьких друзів акторів, вони налагодили спілкування після розлучення. Бред Пітт вибачився перед колишньою дружиною за свої помилки та отримав від неї пробачення. Тому тепер актори залюбки проводять час у компанії їхніх друзів та підтримують один одного на важливих подіях. "Бред став абсолютно розсудливою людиною, він зовсім інший, ніж коли був з Джен у шлюбі. Він багато працював над собою. Тепер Бред вибачився перед нею за багато речей, які створювали проблеми в їхніх стосунках. Він дійсно взяв на себе відповідальність за свої помилки, і це змінило їхнє спілкування сьогодні. Вони обидвоє вирішили рухатись вперед", – розповів інсайдер.

Окрім цього, інсайдери додали, що Бреда Пітта та Дженніфер Еністон поєднують не тільки спільні спогади, але й болючі розлучення, які вони пережили. Тому актори по-іншому сприймають один одного та знаходять порозуміння в багатьох темах.

"Зараз вони просто люблять і обожнюють один одного, і стали набагато ближчими друзями після розлучення. У них дуже зрілі стосунки, які розвивалися з плином часу, тому що вони обидвоє пережили невдалі шлюби. Бред дуже виріс в очах Джен з того часу, коли вони розлучилися",– додали інсайдери.

Та чи планує Бред Пітт повернути колишню кохану, наразі невідомо. Тому прихильникам залишається тільки милуватись спільними знімками кумирів.

Український серіал "Кріпосна" транслюють на російському каналі

Водночас Дженніфер Еністон вже встигла Дженніфер Еністон прокоментувала теплі обійми з ексчоловіком Бредом Піттом дати лаконічний коментар журналістам. "Це означає для мене багато. Ми всі виросли разом. І це просто дуже весела ніч для того, щоб святкувати, підбадьорювати одне одного і продовжувати працювати", – прокоментувала обійми з Бредом Піттом голлівудська зірка.