NK записала трек зі знаменитими виконавцями Jacob Forever і Jessy Frank (Відео)

Автор
NK записала трек зі знаменитими виконавцями Jacob Forever і Jessy Frank (Відео)

Настя Каменських 24 січня презентувала особливий кліп, створений з Jacob Forever і Jessy Frank.

Як відомо, NK ще у 2018 році почала підкорювати латиноамериканських слухачів. У США та Мексиці вона презентувала свої треки та здобула чималу популярність. Тому творча колаборація із запальними артистами Jacob Forever і Jessy Frank стала продовженням наполегливої праці Насті Каменських.

"Я працював з багатьма світовими артистами, тому можу підтвердити: NK – справжній професіонал. Вона не просто добре знає іспанську, вона відчуває музику, відчуває латиноамериканську культуру. Її ідея об'єднувати такі різні культури мені дуже подобається, а процес роботи з нею – ще більше",– поділився враженнями Jacob Forever.

Пісня артистів отримала назву Miami. Ритмічний трек, за словами Насті Каменських, вирішили присвятити "всім, хто любить подорожувати і пляжний відпочинок". Не менш вражає і кліп, який українська артистка та її закордонні колеги презентували у мережі. Ролик зробили у стилі мультфільму, тому всі три вокалісти постали у кліпі в мультиплікаційних образах.

Дивіться кліп до пісні Jacob Forever, NK, Jessy Frank – Miami: відео

 Причини загадкової смерті репера Juice WRLD

"Я дуже рада поділитися з вами результатом нашої спільної роботи. Джейкоб і Джессі неймовірні, вони справжні професіонали і в результаті вийшов дуже крутий трек з відмінним настроєм. Коли твою ідею об'єднувати культури підтримують артисти зі світовим ім'ям, артисти, які підкорюють світові музичні чарти, це дуже надихає. Всім Маямі", – прокоментувала Настя Каменських.