Кейт Мідлтон поділилася найважчим періодом у її житті

Автор
Кейт Мідлтон поділилася найважчим періодом у її житті

Міддлтон згадала про життя в населеному пункті Уельсу, розташованому поблизу військово-повітряної бази, де служив тоді ще не демобілізований Вільям.

Герцогиня Кембриджська Кетрін поскаржилася на самотність і розповіла про найважчий рік свого життя.

Кейт Міддлтон поділилася своїми переживаннями під час зустрічі з жінками в Дитячому центрі в місті Кардіфф (Уельс), передає 7днів. Міддлтон згадала про життя в іншому населеному пункті Уельсу, розташованому поблизу військово-повітряної бази на острові Англії, де служив тоді Вільям. За її словами, це був один з найважчих періодів в її житті.

«Я рада знову повернутися в Уельс. І мені так приємно поспілкуватися з молодими мамами. Але я згадую зараз своє минуле перебування тут, далеко не таке приємне. Тоді наш Джордж тільки з'явився на світ. А Вільям ще служив, і я його майже не бачила. І я весь час була одна з крихітною дитиною посеред цього острова. Я відчувала себе такою самотньою, відрізаною від всього світу... Нікого з друзів або рідних не було поруч.

Олег Скрипка та Христина Соловій спробували себе у чуттєвому дуеті (Відео)

А Вільям чергував часто навіть ночами. В той час мені, мабуть, було б набагато легше, якби на острові був такий центр для матерів, як у вас. Але, на жаль, нічого такого не було», - розповіла Кетрін.