Lizzo та Аліша Кіз присвятили пісні загиблому Кобі Браянту (Відео)

Автор
Lizzo та Аліша Кіз присвятили пісні загиблому Кобі Браянту (Відео)

Весь світ ошелешений від новин про раптову загибель легендарного баскетболіста Кобі Браянта та його 13-річної доньки Джіанни.

Тому на Греммі-2020, яка пройшла у Каліфорнії в ніч на 27 січня, присвятили пісні спортсмену.

Ведуча церемонії Аліша Кіз вирішила розпочати грандіозне шоу зі згадки про авіакатастрофу, в якій загинув легендарний баскетболіст Кобі Браянт. Спортсмена вона назвала культовою людиною у світовому шоу-бізнесі та героєм. Артистка присвятила йому фрагмент пісні So Hard To Say Goodbye to Yesterday, яку виконала акапельно з музикантами з колективу Boyz II Men.

"Ми всі відчуваємо неймовірний смуток. Сьогодні вранці Лос-Анджелес, США і весь світ втратили героя. Ми стоїмо з розбитим серцем в будинку, який побудував Кобі Браянт", – зазначила Аліша Кіз.

Дивіться відео виступу Аліши Кіз на Греммі-2020:

Окрім цього, пишнотіла співачка Lizzo також не оминула увагою трагедію. Свій виступ вона присвятила загиблому баскетболісту, розпочавши трек зі слів: "Сьогоднішній вечір для Кобі! Я плачу, бо любила тебе". Емоційна пісня Lizzo розчулила сотні колег артистки, які не стримували свого смутку від втрати.

Вшанував пам'ять спортсмена і співак Lil Nas X. Він символічно поставив крісло зі спортивною формою Кобі Браянта з його 24-им номером в команді "Лос-Анджелес Лейкерс".

Легенда баскетболу Кобі Браянт загинув у авіакатастрофі (Відео)

Водночас на будівлі Microsoft Theater, де й пройшла церемонія вручення Греммі-2020, можна було побачити зображення легендарного американського баскетболіста. За словами очевидців, упродовж усього вечора фото Кобі Браянта не зникало з великого електронного екрана, а поряд з будівлею символічно поставили вінок в пам'ять про загиблого спортсмена.