Репер 50 Cent нарешті отримав зірку на Алеї слави (Фото)

Автор
Репер 50 Cent нарешті отримав зірку на Алеї слави (Фото)

Всесвітньовідомого репера Кертіса Джексона, який виступає під псевдонімом 50 Cent, вшанували зіркою на Алеї слави в Голлівуді.

Підтримати та привітати артиста прийшли колеги по сцені.

В четвер, 30 січня, у житті Кертіса сталася важлива подія. Артист отримав бажану зірку за свою творчість. Підтримати колегу прийшли такі "ветерани" хіп-хопу, як Емінем і Dr. Dre. Про це повідомляє видання The Daily Mail.

"Коли він увійшов до кімнати, то одразу було зрозуміло, що він збирається стати зіркою і готовий до цього", – розповів Емінем про першу зустріч з 50 Cent.

"Я не думаю, що моя карєра склалася б без їхньої підтримки. Насправді, Дре наставляв всіх нас. Він навіть не підозрював, що робить це",– подякував Джексон своїм наставникам.

Для особливої події репер одягнув костюм в клітинку та червоний гольф. Поєднав цей одяг з білими кросівками. На руці був вишуканий годинник та велика каблучка з написом Power ("Сила").

Яким був шлях репера до успіху?

Майбутній артист виріс в Нью-Йорку. Свого батька він ніколи не бачив. Молода 15-річна мама Сабріна Джексон залишилася сама з дитиною на руках. Вона продавала наркотики. Щоб загладити провину перед сином часто дарувала йому коштовні речі. Загинула дівчина в 23 роки, коли грабіжник підсипав їй снодійне, забрав всі цінності та включив газ. У віці 8 років Кертіс залишився сиротою.

50 Cent продавав крек та кокаїн на вулицях, займався боксом і читав реп. Доля склалася так, що в 2002 році диск з його піснями потрапив до Емінема, який познайомив Джексона з Dr. Dre. Саме з цієї зустрічі розпочався творчий шлях майбутньої зірки.

Дебютний альбом Get Rich or Die Tryin Кертіс випустив в 2003 році. Завдяки цій роботі він здобув славу. За перші чотири дні було продано майже 900 тисяч екземплярів альбому.

Реліз другої платівки The Massacre відбувся в березні 2005 року. За перші чотири дні продали півтора мільйона дисків.

Загалом за час своєї карєри репер випустив 6 студійних альбомів, які користувалися шаленою популярністю.

В 2016 році 50 Cent разом із Chris Brown записав трек No Romeo No Juliet, навколо якого був шалений ажіотаж.

На рахунку Джексона також є 24 фільми, в яких він виконував як головні, так і другорядні ролі. Він був режисером багатьох відеокліпів, продюсував програми на телебаченні та озвучував відеоігри.

У 2005 році репер опублікував автобіографію From Pieces to Weight: Once upon a Time in Southside Queens, в якій дослідив культурні та економічні причини, що змусили його продавати наркотики, а також описав свою кар'єру репера.

Що очікувати від нового "Форсажу": трейлер

Він був співавтором низки книжок, номінантом на безліч світових музичних премій. Джексона 14 разів номінували на Греммі і один раз він здобув перемогу.