12 днів шлюбу: Памела Андерсон розлучилася вп'яте з новоспеченим чоловіком

Автор
12 днів шлюбу: Памела Андерсон розлучилася вп'яте з новоспеченим чоловіком

Памела Андерсон розійшлася з новим чоловіком вже через 12 днів після таємного весілля.

Американська фотомодель і актриса Памела Андерсон розійшлася з новим чоловіком вже через 12 днів після таємного весілля.

Напередодні стало відомо, що в понеділок, 20 січня, відбулася закрита весільна церемонія 52-річної Андерсон і її 74-річного обранця, продюсера стрічки Зірка народилася Джона Пітерса.

Втім, менш ніж через два тижні Андерсон зробила офіційну заяву, в якій несподівано оголосила про те, що вони з чоловіком вирішили розійтися. Крім того, зірка натякнула, що вони з продюсером так і не встигли офіційно узаконити свої стосунки.

«Я була зворушена теплою реакцією на наш з Джоном союз. Ми були б в два рази більш вдячні за вашу підтримку, оскільки ми вирішили присвятити деякий час переоцінці розуміння про те, чого ми хочемо від життя і один від одного. Життя — це подорож, а любов — це процес. З огляду на цю універсальну правду, ми разом прийняли рішення відкласти оформлення нашого свідоцтва про шлюб і зміцнити віру в цей процес», — повідомила вона.

Катерина Осадча у червоній сукні вразила шанувальників

Відзначимо, Андерсон і Пітерс, для яких цей шлюб міг би стати п’ятим, познайомилися більше 30 років тому і недавно відновили свої відносини.