Відомий актор Майкл Дуглас втратив батька

Автор
Відомий актор Майкл Дуглас втратив батька

У США у віці 103 років помер визначний для Голлівуду актор Кірк Дуглас.

У США у віці 103 років помер визначний для Голлівуду актор Кірк Дуглас. За свою кар’єру у кіно він знявся у понад 90 стрічках, зокрема у "Спартаку", "Вікінгах" і "Стежках слави". Завдяки його заявам Дугласа тривалий час у Голлівуді називали незалежним і патріархом.

Про смерть Кірка Дугласа повідомив його син Майкл Дуглас у інстаграмі. За його словами, трагедія сталася 6 лютого (вечір 5 лютого за американським часом).

"Для всього світу він був легендою, актором із "золотої ери" кіно, який дожив до золотих років, гуманістом, чия прихильність справедливості і принципам, в які він вірив, встановлюють стандарт для всіх нас", – зауважив американський актор.

Він додав, що його батько прожив хороше життя та залишив після себе фільми, які дивитимуться і майбутні покоління. Також його світ пам'ятатиме як відомого мецената, що працював на благо громадськості та прагнув принести мир на цю планету. 

"Хочу завершити словами, які я йому сказав під час останнього дня народження та які назавжди залишаться правдою. Я дуже сильно люблю тебе, тату, та пишаюся бути твоїм сином", – підсумував Майкл Дуглас.

Актриса Блейк Лавли рассказала, как совмещала материнство и съемки

До останнього часу Кірк Дуглас займав 17-й рядок у списку Американського інституту кіномистецтва серед найвеличніших чоловіків-легенд екрану класичного голлівудського кіно та перше місце серед нині живих із них.