Що чоловікам потрібно повчитися у жінок: 5 корисних речей

Автор

Як поліпшити чоловічий характер і скорегувати негативні риси чоловічого характеру.

Гнучкість

Її більшості чоловікам не вистачає як у фізичному, так і в ментальному плані. І якщо вже з фізичною стороною вони можуть впоратися з легкої руки тренера у спортивному залі, над ментальною доводиться працювати все свідоме життя. Більшість чоловіків схильні розділяти світ на чорне і біле, тоді як існує ще сотні, тисячі, мільйони відтінків, які вони воліють не помічати. Якби чоловіки були гнучкіші, їм було б простіше розуміти натяки та сприймати витіюваті просторові промови своїх коханих на тему "Куди ж рухаються наші стосунки?"

Рішучість

Безумовно, муки сумнівів, так чи інакше, роздирають і чоловіків і жінок, але, як не дивно, при всій своїй крихкості та беззахисності, другі більш рішучі та холоднокровні у прийнятті рішень. Особливо, якщо вони стосуються амурних справ. Ви рідко зустрінете жінку, яка роками живе на дві сім'ї: якщо вже вона зважилася на зраду (через те, що почуття до чоловіка охололи), з великою часткою ймовірності вона піде з сім'ї до того, хто робить її щасливою. Чоловіки ж здатні підтримувати романи протягом довгих років, кожен раз повертаючись до звичного життя і зненавидженої жінки. Тому, що вони сумніваються: "А раптом я вибрав не ту?".

Безпорадність

Кожен чоловік потай мріє про жінку-вамп, але вибирає для тривалих відносин тендітну дівчину, яка буде дивитися на нього величезними, повними довіри очима, і поряд з якою він буде почувати себе супергероєм. Кожна жінка мріє про альфа-самця, але в підсумку залишається з тим, хто цінує її. Тому що фатальні чоловіки та жінки рано чи пізно набридають, і з цим нічого не поробиш. Справедливості заради варто зазначити, що жінка-вамп все ж жінка, і навіть вона здатна проявити гнучкість і показати свою вразливу сторону коханому чоловікові. Чоловіки ж залишаються тверді у своїй гордовитості та неприступності, навіть якщо люблять гаряче і щиро. Умій сильна половина людства хоч зрідка просити про допомогу і показувати партнеру його важливість і цінність, світ став би набагато простішим.

Пам'ять

Загадка людської пам'яті досі не розкрита, але неможливо заперечувати, що в запам'ятовуванні деталей жінки все ж таки сильніші за чоловіків. Якби вони запам'ятовували так само, як і жінки, їм би не довелося червоніти та потрапляти в незручні ситуації, пропускаючи роковини, іменини, забуваючи улюблений колір дружини та інші дрібниці, які є для жінок неодмінним атрибутом турботи та зацікавленості.

Які вчинки робить чоловік, коли він серйозно налаштований

Турбота про себе

Будемо сподіватися, що скоро цей пункт зовсім зникне зі списку, бо сучасні чоловіки все ж поступово приходять до того, що про свій зовнішній вигляд потрібно піклуватися. Але більшість досі вважає, що зробити манікюр і педикюр (або просто підстригти нігті та тримати їх в чистоті до того, як вони перетворяться у звірячі пазурі), укласти волосся або скористатися косметикою по догляду — сором і ганьба! У чому зв'язок між всіма перерахованими пунктами та зменшенням мужності ми так і не з'ясували, але факт залишається фактом — трохи себелюбства і турботи про себе не завадить практично всім чоловікам.