GQ назвав 50 найвпливовіших людей Британії

Автор
GQ назвав 50 найвпливовіших людей Британії

Британський GQ опублікував список 50 найвпливовіших людей в Британії на сьогоднішній день.

Британський GQ опублікував список 50 найвпливовіших людей в Британії на сьогоднішній день. У нього, серед інших, увійшли дружина принца Гаррі Меган Маркл, актриса Фібі Уоллер-Брідж і активістка Грета Тунберг.

Список розбитий на підкатегорії: Культура, Медіа і спорт, Бізнес і промисловість, Наука, Технології та інформація, Активізм та Політика. У нього були включені або громадяни Британії, які проживають в країні, або іноземці, які надали на неї великий вплив, навіть не проживши в ній ні дня.

 Так пояснюється потрапляння в список американської актриси Меган Маркл, яка вийшла заміж за принца Гаррі, народила сина і підштовхнула до переїзду сім'ї до Канади. Або Грети Тунберг - шведської школярки, яка стала широко відома після емоційного виступу на саміті ООН з питань клімату 23 вересня 2019 року в Нью-Йорку.

Крім того, в списку 50 «авторитетів» можна зустріти виконавицю головної ролі в серіалі Дрянь і сценаристку серіалу Вбиваючи Єву Фібі Уоллер-Брідж, кастинг-директор серіалу Гра Престолів і фільмів Марсіанин і декількох епізодів Зоряних Воєн Ніну Голд, режисера Джоану Хогг (Сувенір, Архіпелаг), поп-співака Еда Ширана, виконавця Stormzy, екс-футболіста і філантропа Девіда Бекхема, генерального директора Британської ради моди Керолайн Раш, прем'єр-міністра Бориса Джонсона.