Скандал між Тіматі і L'One завершено. Що вирішив суд?

Автор
Скандал між Тіматі і L'One завершено. Що вирішив суд?

«Суд поставив крапку»: скандал між Тіматі і L'One завершено.

Після декількох місяців розглядів в жовтні 2019 року Тіматі виграв суд проти Левана Горозія, який, нагадаємо, відстоював своє право використовувати псевдонім і виконувати свої пісні, випущені в період співпраці з Black Star (2012 - 2019).

Але Леван не залишив спроб здобути перемогу. Вчора в суді відбулося чергове слухання, в результаті якого скарга артиста була знову відхилена.

«Леван і його представники весь цей час намагалися довести, що контракт, який Горозія уклав з лейблом, що не відчужує повністю його права на пісні і псевдонім, а як би здає їх в оренду. Мирно домовлятися Горозія спочатку не захотів. Мовляв, у нього найкрутіші адвокати, зараз все заберемо, ще й гроші отримаємо. Але суд вирішив інакше. І вчора поставив крапку в цьому процесі, - відхиливши скаргу Левана.

Тепер, його, до речі, можна називати тільки так. І пісні теж потрібно буде придумати нові », - розповів« СтарХіту »адвокат Black Star Сергій Жорін.

Горозія ніяк конфлікт не коментує. Але ще восени на «Вечірньому Урганта» він говорив, що зараз зайнятий новими проектами і набирає команду.

А ось Тіматі після скандалу заявив в Instagram:

«Ти самий брехливий і порожній чоловік, якого я знаю. Живи тепер в своєму вигаданому світі, і нехай твоя совість сама говорить з тобою. Живи, знаючи що більше половини людей до кого ти вдавався по допомогу, повністю переписуючи факти, виливаючись «Бідної овечкою», розібравшись в ситуації взагалі перестали з тобою спілкуватися».