Ніжні сімейні світлини: Єва Лонгорія та її "хлопчики" підкорюють мережу (Фото)

Автор
741
Ніжні сімейні світлини: Єва Лонгорія та її "хлопчики" підкорюють мережу (Фото)

Американська акторка Єва Лонгорія замилувала мережу світлинами з чоловіком та сином.

У той час як голлівудські колеги 44-річної Єви Лонгорії позували у світлі софітів та спалахів сотні камер на червоній доріжці Оскара-2020, молода матуся вирішила присвятити час родині. Замість модних брендів й розкішних образів акторка обрала зручний одяг та буденну зачіску.

Зіркова матуся на сторінках свого інстаграму поділилася черговим чуттєвим кадром. Проте цього разу Єва Лонгорія опинилася в об'єктиві камери не лише разом з однорічним сином Сантьяго, а й з чоловіком мексиканським бізнесменом Хосе Антоніо Бастоном.

Ці кадри, на яких родина постала у повному складі, справжня рідкість навіть для акторки, яка часто тішить своїх фоловерів у мережі. На фото подружжя разом з малюком весело проводять недільний час. Татко тримає на руках однорічного сина, який, судячи з фото, навіть у такому юному віці має чималу цікавість до книжок.

"Ледачі неділі з моїми улюбленими хлопчиками Бостонами", – написала молода матуся.

Варто зазначити, що для сімейного відпочинку заможна пара обирає зручний повсякденний одяг. Єва Лонгорія одягла обтислу чорну водолазку, зібравши волосся у легкий хвіст. Її обличчя без макіяжу приховали масивні чорні окуляри.

Закохані пари на червоній доріжці премії "Оскар" (Фото)

Відзначимо, акторка вправно поєднує материнство зі зйомками. Вона продовжила свою кар'єру майже одразу після народження сина, який перебував з матусею на знімальному майданчику. Тому однорічний Сантьяго вже звик до публічності та навіть встиг разом з мамою позувати для серпневої обкладинки видання Parents