Дженніфер Еністон святкує 51-річчя, історія життя актриси (Фото)

Автор
608
Дженніфер Еністон святкує 51-річчя, історія життя актриси (Фото)

Дженніфер Еністон – 51: правила життя акторки, здобуті досвідом.

11 лютого свої 51 святкує актриса Дженніфер Еністон. У День народження голлівудської зірки сайт 24 вирішив розповісти про визначальні моменти в її житті та поділитися правилами, якими щодня керується акторка.

Струнка фігура, нев’януча краса, дотепний гумор та щира усмішка. Дженніфер Еністон таки належить до когорти тих актрис, про яких час нібито забув і зовсім не спішить вкривати їхні обличчя зморшками, а волосся – сивиною. "Я просто даю хороші чайові своєму візажистові", – віджартовувалась в одному з інтерв’ю американська акторка. Проте чудовий вигляд жінки забезпечують не лише якісні косметичні послуги, а й відчуття того, що вона зуміла утвердитися в житті всесторонньо. Проте в голлівудської красуні це відбувалося не так гладко: були перешкоди, втрати та депресії…

Навряд чи Дженніфер обрала б інший професійний шлях, народившись у сім’ї зірки телесеріалів Джона Еністона та актриси й моделі Ненсі Доу. Однак, коли дівчинка ще в школі не на жарт захопилася акторською грою, зокрема, комічними сценками, батько постійно вмовляв доньку не йти його слідами. "Він завжди казав мені: це дуже боляче – постійно отримувати відмови", – згадує акторка.

Однак маленька Джені точно знала, що зможе перевтілюватися в того чи іншого персонажа, передавати публіці певний душевний стан. Ще перші спроби, нехай і шкільні, стали для неї своєрідним порятунком: "У моїй сім’ї відбувалося казна-що: батьки розлучилися, їм тоді було не до мене. А коли в один із вечорів я повернулася додому із дня народження подруги, і побачила, що тата немає, то зрозуміла: він до нас більше не повернеться. Це відчуття втрати досі зі мною… Акторство перетворилося для мене в техніку виживання. Я грала, щоби зберегти здоровий глузд". Відтак у шістнадцятирічному віці Еністон вступає до нью-йоркської Школи музики, мистецтв, театру та кіно "Ла Гвардія", вже через два роки дебютує як телеведуча "Магазину на дивані", ще через три знімається в серіалі "Маллой", виконує головну роль у трейлері "Леприкон" та навіть не підозрює, що от-от настане момент, який принесе їй світове визнання.

1994 року на телеекранах стартував серіал "Друзі". Він зображав побутове життя молодих мешканців Нью-Йорку. Перед багатомільйонною аудиторією Дженіфер Еністон з’явилася у ролі капризної, проте чарівної та стильної Рейчел Грін. Цікаво, що спочатку цю роль мала грати Кортні Кокс, якій в результаті вдалось чудово перевтілитися в педантичну Моніку. Ситком телеканалу NBC крутили на екранах до 2004 року, він приніс акторці п’ять номінацій на "Еммі" в категорії "Найкраща жіноча роль у комедійному серіалі" та одну перемогу. Після зйомок, що тривали десять років, усі шестеро акторів – Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Метью Перрі та Девід Швіммер здобули світове визнання та залишилися друзями у реальному житті.

"Час, проведений з ними на знімальному майданчику – найважливіший період у моїй кар’єрі. Також я глибоко вдячна творцям серіалу за те, що не лише забезпечили мені стабільний заробіток, а й відкрили двері у світ кіно, подарували впевненість у собі", – зізнається Дженніфер.

 Якщо кінокар’єра юної дівчини нестримними кроками піднімалася вгору і пропозицій від режисерів на десяток інших ролей вона не ігнорувала навіть під час зйомок "Друзів", то особисте життя Еністон назвати стабільним було складно. Недовготривалі романи з музикантом Адамом Дурітцем, заручини з режисером Тейтом Донованом та їх розірвання… І ось у 1998 році Дженніфер знайомиться з актором Бредом Піттом, а невдовзі виходить за нього заміж. Не лукавивши, громадськість та ЗМІ називали цих двох найкрасивішою парою. Проте шлюбові не судилося протривати довго: через п’ять років Пітт та Еністон розлучилися. Голлівудський красунчик не зміг протистояти своїй партнерці на знімальному майданчикові стрічки "Містер і місіс Сміт" Анджеліні Джолі. Саме цю розлуку Еністон сприйняла дуже боляче, незважаючи на те, що розійшлися вони із Бредом друзями.

Після депресії, з якої акторку витягнули заняття з йоги, були знову ж таки недовготривалі стосунки з колегами Вінсом Воном, Джоном Маєром та Джерардом Батлером. І тут під час зйомок фільму "Оголена спокуса" голлівудська красуня повністю віддалася романові з актором Джастіном Теру. Заради нього Дженніфер навіть взяла річну паузу у професії. Про свої стосунки пара заявила у 2011 році, а під вінець двоє закоханих стали 5 серпня 2015 року. Однак останнім часом у пресі ходять чутки, що їхній шлюб висить на волосинці. Мову про кризу у стосунках спричинили начебто щільний графік обох акторів, а також відсутність Джастіна на церемонії "Золотий глобус", під час якої Еністон уникала поглядів і зустрічей з Анджеліною Джолі Анджеліна Джолі відверто проігнорувала промову Дженніфер Еністон: фото . Також днями пара вкотре показала світові своє затишне сімейне гніздечко – розкішний маєток у містечку Бель-Ейр, штат Каліфорнія.

Я озираюся навколо і бачу чоловіка, трьох собак і рідні стіни. Ловлю себе на думці, що нікуди більше не хочу. Ми разом із Джастіном готуємо на кухні у святкові дні. Йому чудово вдаються паста і філадельфійський стек зі сиром, а, крім цього, він уміє здивувати такими божевільними речима на сніданок, що ви можете тільки здивовано спитати: "Це все для мене?"

– розповідає акторка.

Також зіркова пара не втрачає надії народити дітей.

Попри всі труднощі Дженніфер Еністон точно знає, як бути щасливою і постійно підтримувати це почуття. А, можливо, завдяки їм. Голлівудська акторка веде здоровий спосіб життя: правильно харчується, займається в залі, медитує та старається достатньо висипатися. "Моїми слабинками є сир фета й оливки. А також я витрачаю багато грошей на туфлі з високими підборами, так хочу здаватися вищою".

Все простіше, ніж ви думаєте: секрет щасливих пар розкрито

Важливою для знаменитої акторки є і життєва справедливість: "Якщо я вважаю, що десь її не вистачило, то не боюся висловити свої почуття, баланс справедливості повинен бути відновлений, на енергетичному рівні".