Емінем розповів, чому вирішив виступити на Оскарі вперше за 17 років (Відео)

Автор
Емінем розповів, чому вирішив виступити на Оскарі вперше за 17 років (Відео)

У 2003 році репер пропустив церемонію нагородження.

Репер Емінем, який здивував своєю появою на церемонії вручення премії «Оскар» в ніч проти 10 лютого, розповів, чому зважився виступити через 17 років після присудження йому статуетки. Про це пише Variety.

Емінем виконав свою відому пісню Lose Yourself (фільм «8 миля»), яка у 2003 році отримала Оскар. Тоді і нині він залишається єдиним репером, який взяв цю нагороду. Але річ у тім, що того дня він навіть не прийшов на церемонію, а відправив за статуеткою свого помічника.

І ось через 17 років після тріумфу Емінем все-таки приїхав на «Оскар» і виконав свою переможну пісню. При цьому його виступ тримався у строгому секреті, і навіть була домовленість, що, якщо ЗМІ дізнаються про нього, репер має право скасувати свою появу на церемонії.

«Я подумав, що, оскільки у мене не було можливості з'явитися минулого разу, то це буде круто. Тоді я навіть не думав, що у мене є шанс виграти, і ми тільки но виконали Lose Yourself на «Греммі» за пару тижнів до «Оскара», тому не думали, що це хороша ідея. Крім того, в той час, коли я був молодшим, я, насправді, не відчував, що таке шоу мене зрозуміє. Але потім, коли я дізнався, що виграв, то подумав: «Це безумство!» Це показує, наскільки справжньою та реальною є ця нагорода, коли ти не з'являєшся і все одно виграєш її», – сказав він.

Співачка Адель надзвичайно схудла (Фото)

За його словами, тієї ночі у 2003 році він був удома разом з донькою. Дівчинці вранці треба було рано вставати, тому артист ліг спати та навіть не дивився «Оскар».