Зірка "Один Вдома" Маколей Калкін розповів про особисте життя

Автор
Зірка "Один Вдома" Маколей Калкін розповів про особисте життя

Маколей Калкін зібрався стати батьком: як склалося особисте життя зірки "Один вдома".

Маколей Калкін вперше за 15 років знявся у фотосесії і дав розгорнуте інтерв'ю журналу Esquire. У ньому зірка різдвяного хіта "Сам удома" зізнався, що разом з актрисою Брендою Сонг планує створити власну родину.

"Ми багато тренуємося, - пожартував 39-річний Калкін про спроби завести дитину. - Ми розраховуємо, намагаємося робити все вчасно. Тому що ніщо не збуджує тебе сильніше, ніж коли твоя леді входить в кімнату і каже: "Коханий, у мене овуляція".

Калкін і 31-річна Сонг почали зустрічатися в 2017 році, зблизившись на зйомках комедійної драми Сета Гріна "Земля змін". Незабаром пара почала жити разом, і зараз в їхній родині живе дві кішки, риба, собака породи Сіба-іну і папуга.

Хоча протягом багатьох років Маколей Калкін залишався поза увагою громадськості, в новому інтерв'ю він зізнався, що проходив прослуховувався для номінованого на "Оскар" фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".

"Це була катастрофа, - зізнався актор. - Я б себе не найняв. У будь-якому випадку, я жахливий на прослуховуваннях, і це було моє перше прослуховування за 8 років".

Маколей зізнався, що в майбутньому не збирається кардинально змінювати життя, і стильна фотосесія для журналу - не спроба себе продати, а лише спосіб розважитися.

Оскарівське селфі від Шарліз Терон на врученні кінопремії (Фото)

"Все одно весело час від часу повертатися в сідло і грати. Так вишикувалися зірки, і я подумав, що це може бути супер весело. Це круто. Це стильно. Ніхто не повинен був викручувати мені руки. Це був гарний час, фотографії виглядають чудово, це зробило мою леді щасливою. Але ні, я нічого не рекламую. Я навіть не рекламую себе. Це просто ще одне маленьке пригода", - сказав Калкін.