Дядя Жора розповів, що його дружина ледь не померла на відпочинку (Відео)

Автор
754
Дядя Жора розповів, що його дружина ледь не померла на відпочинку (Відео)

Відомий український гуморист Дядя Жора розповів про неприємний інцидент на сімейному відпочинку.

Про це гуморист розповів у програмі "Життя відомих людей". За словами Дяді Жори, його дружина просто знепритомніла в курортному місті, тому й лікарі взялись обстежувати її. Виявилось, що у Наталії є вроджена вада серця, яка не проявлялась у дитинстві. Здоров'я жінки погіршилось після перших пологів, проте обраниця актора та знаного гумориста не надала цьому значення. Та коли у віці 34 років вона потребувала термінової операції, лікарі не хотіли братись за таке ризиковане втручання.

Коли дізнався про такий діагноз – злякався за дружину. В першу чергу, вона злякалася, я пам’ятаю цю істерику. Спочатку цей дзвінок, після того як вона вийшла від лікаря і ми ще довго говорили і заспокоювали. Але в неї була чітка позиція, що треба робити операцію, – розповів Дядя Жора.

Шоумен зізнається, що тільки вони винні у цьому, адже не мали чекати, коли Наталія опиниться в критичному стані. Однак Дяді Жорі все ж вдалось знайти медиків, які погодились провести операцію та врятувати його дружину.

Дмитро Комаров розповів, як дружина змінила його в шлюбі

Дядя Жора одружився з Наталією у 2001 році. Вже за рік у подружжя народилась донька Уляна, якій наразі 17. Згодом пара ще раз оголосили про поповнення в родині: їхній Устині вже виповнилось 13. Після моторошного інциденту і термінової операції Наталії вдалось ще раз завагітніти: у 2017 році у Дяді Жори з'явилась ще одна донечка, яку назвали Аміною.