Кім Кардашян приголомшила ігровою кімнатою дітей (Відео)

Автор
562
Кім Кардашян приголомшила ігровою кімнатою дітей (Відео)

Світська Левиця Кім Кардашян поділилася відео, де показала ігрову кімнату своїх дітей, масштаби якої вражають.

Представниця телесімейства, зіркова матуся Кім Кардашян не перестає вражати прихильників. Днями вона опублікувала серію фото, на яких діти веселяться та ласують солодощами в тематичному парку розваг Stormi World. Тепер знаменитість вирішила поділитися місцем, де її сини та доньки проводять вільний час. Короткі ролики Кім поширила в інстаграм-сторіс.

Судячи з відео, можна зробити висновок, що для дітей Кардашян виділила величезну кімнату, яку розділила на різні зони. Так вони граються та не заважають один одному. Посередині кімнати можемо баичти гірку. Є багато різноманітних іграшок: солдатики, ляльки та їх будиночки, кухня, пральна машина, м'які іграшки та ще багато іншого.

Як каже Кардашян, її дівчатка люблять гратися в супермаркет, тому у кімнаті є іграшкова каса та навіть магазин морозива.

Родзинкою ігрової, яка є у зіркових діточок є музичні інструменти. Кардашян зробила в кімнаті сцену, на якій бачимо барабнну установку, скрипку, фортепіано.

Діти успадкували від Каньє любов до музики, тому у нас є маленька сцена, – прокоментувала ролик знаменитість.

Портман відреагувала на образи МакГавен щодо лицемірства на Оскарі-2

Окрім цього всього, у дитячій є ще й проектор, який виводить на стіну зображення, то ж діти можуть ще й дивитися мультфільми. А також є зона, відведена для занять творчістю. Там дітки малюють та займаються уроками.