Лілі Рейнхарт знялася в фотосесії для журналу Allure (Фото)

Автор
Лілі Рейнхарт знялася в фотосесії для журналу Allure (Фото)

Лілі Рейнхарт знялася в гламурній фотосесії.

Американська актриса Лілі Рейнхарт, найбільш відома завдяки участі в серіалі Рівердейл і фільмі Стриптизерки, знялася в новій фотосесії.

23-річна зірка стала головною героїнею березневого номера журналу Allure, на сторінках якого постала в гламурних образах, примірявши наряди від Mikhael Kale і Rick Owens, а також прикраси від Tiffany & Co.

В інтерв'ю з виданням Рейнхарт розповіла про те, як досягла впевненості в собі:

Майже кожен другий учитель не отримує задоволення від своєї роботи

"Три з половиною роки тому у мене не було грошей. У мене не було кохання всього мого життя, яке є зараз. У мене не було впевненості, що я на правильному шляху, але тепер у мене є всі ці речі. Я знаю, яку цінність я маю, як людина, яка приваблює аудиторію. І я не збираюся брати менше, ніж, на мою думку, я стою. І це нормально — боротися за те, чого я стою", — говорить вона.

Рейнхарт також розповіла про шкільні роки, коли не могла знайти друзів:

"Я відчувала себе дуже самотньою. Але я не піддавалася буллінгу, тому моїм батькам було дуже важко мене зрозуміти. Був семестр, коли у мене не було друзів, і в обідню перерву мені не хотілося сидіти в самотності у величезній їдальні, тому я знаходила класні кімнати, щоб посидіти на самоті або взагалі проводила цей час в шкільному туалеті, щоб просто трохи розслабитися", — зізналася вона