Пропозиція руки та серця потрапила в Google Maps

Автор
511
Пропозиція руки та серця потрапила в Google Maps

Фермер зробив дівчині пропозицію, про яку говоритимуть роками - адже його жест потрапив на Google Maps.

32-річний фермер з Німеччини Стефан Шварц вирішив скреативити і зробити своїй коханій пропозицію руки й серця так, щоб вона точно запам'ятала це на все життя. І чоловікові це вдалося. Навіть краще, ніж він міг очікувати, адже його жест потрапив на Google Maps і сторінки найбільших видань світу.

Для здійснення плану Шварцу знадобилися комбайн, величезне поле і дуже багато терпіння.

Задовго до "дня ікс" Стефан висадив на одному з його полів кукурудзу так, щоб між посівами залишилася певна відстань. Коли ж урожай підріс, навмисне залишені між ними проміжки склалися в питання "Хочеш вийти за мене?"

Помітивши, що час настав, Шварц ненароком запропонував дівчині політати над полями на безпілотнику, і спершу вона взагалі не зрозуміла, до чого ця ідея. "Спочатку вона не могла розглянути [пропозицію], тому що безпілотник був недостатньо високо. Але коли вона помітила, відразу ж сказала "так" - цитує Стефана New York Post.

Дотепно, але приблизно у ці ж дні поле Стефана потрапило до кадрів, зроблених супутником Google Maps. Тепер його унікальну пропозицію коханій можна відшукати в додатку (місто Хюттенберг, Німеччина).

Що ще смішніше, сам фермер і його наречена про це абсолютно не знали, але незабаром отримали листа від тітки з Канади, яка вже була в курсі майбутнього весілля її племінниці. Побачивши фото поля у ЗМІ, вона відразу зрозуміла, про кого йде мова.