Кайлі Дженнер змінила свій імідж

Автор
Кайлі Дженнер змінила свій імідж

У День закоханих на особистій сторінці зірки з'явилося фото, яким наймолодша мільярдерка світу продемонструвала новий імідж.

Кайлі Дженнер досить рідко наважується на рішучі зміни у своїй зовнішності. Її обличчя часто прикрашає кампейни відомих світових брендів та найпрестижніших глянців. Проте 22-річна модель вирішила змінити статус спокусливої брюнетки на фатальну блондинку.

На особистій сторінці в інстаграмі бізнес-леді опублікувала фото в дзеркалі, на якому прихильники змогли сповна оцінити новий імідж зірки. Відтінок медовий блонд Кайлі обрала з допомогою свого особистого стиліста Хесуса Герреро, який відповідає за її зачіску близько року.

"Живий Кен" скоро стане Барбі (Фото)

Днем раніше в інстаграм-сторіс Кайлі Дженнер з'явилося фото зі стрижкою короткий боб. Такі зміни модель прокоментувала досить лаконічно: "Хесус сказав, що лише підрівняє кінчики, а потім обрізав мені волосся". Проте, судячи з усього, коротка зачіска – лише перехідний етап до розкішного медового блонду, який вже встиг припасти до душі відданим фоловерам.