Кеті Перрі поділилася ексклюзивними кадрами з заручин

Автор
Кеті Перрі поділилася ексклюзивними кадрами з заручин

Рік тому у Голлівуді з'явилося чергове зіркове подружжя 35-річної Кеті Перрі та 43-річного Орландо Блума.

День закоханих – чудова нагода зізнатися у коханні. Проте Орландо Блум та Кеті Перрі мають чимало приводів для гучного святкування 14 лютого, адже саме цей день назавжди змінив їхні долі.

Про розкішні заручини пари відомо багато. Такій романтичній пропозиції може позаздрити чи не кожна дівчина, адже знаменитий актор освідчився коханій на борту гвинтокрила та влаштував масштабну вечірку в Лос-Анджелесі після того, як почув заповітне "так". Від нареченого американська співачка отримала обручку з діамантом у чотири карати, вартість якої оцінюють у п'ять мільйонів доларів (понад 120 мільйонів гривень).

Проте прихильники у всьому світі могли лише припустити, яким романтичним та емоційним був цей вечір. За рік після заручин Кеті Перрі все ж поділилася ексклюзивними чорно-білими кадрами. З фото видно, що на вечірку Орландо Блум запросив чимало гостей, а самі наречені були переповнені почуттями та неповторними враженнями.

Рік тому я сказала "так" життю, любові і еволюції.. І нам, ясна річ, ніколи не нудно, – прокоментувала виконавиця.

Варто зазначити, що нещодавно в інтерв'ю для Vogue India Кеті Перрі зізналася Цілюща сила любові: Кеті Перрі зізналася, що допомогло їй побороти депресію , що відшукала в Орландо Блумі духовного партнера, який допоміг їй вгамувати емоційний біль та страждання. Актор став для співачки справжнім порятунком у боротьбі з внутрішніми протиріччями, адже він теж постійно перебуває в пошуках балансу та гармонії: "Орландо схожий на мудреця. Коли ми вперше зустрілися, він сказав, що ми витягнемо отруту одне з одного, і ми дійсно це робимо".

Дмитро Комаров розповів, який сюрприз зробив дружині на День закоханих

Нагадаємо, що знаменитості почали зустрічатись ще у 2016 році. Наразі Кеті Перрі та Орландо Блум заручені. Проте одна з найвідоміших пар Голлівуду ніяк не збереться піти до вівтаря та вкотре переносить дату весільної церемонії.