"Ти закомплексована, ущербна дурепа": Володимир Остапчук не стримав емоцій (Фото)

Автор
"Ти закомплексована, ущербна дурепа": Володимир Остапчук не стримав емоцій (Фото)

Володимир Остапчук не стримався і відповів хейтерам у мережі, але від цього стало тільки гірше.

Український телеведучий Володимир Остапчук після новин про розлучення з дружиною Оленою Войченко та її одкровень про реальні причини сварок в родині став мішенню хейтерів у соцмережах. Жінки вивчають аккаунт Остапчука вже кілька тижнів поспіль, звинувачуючи його в зрадах, публічній брехні та наклепі на адресу дружини.

Дісталося ведучому і під його останнім постом в Інстаграм, яким стало спільне фото з дітьми.

Очевидно, не втримавшись, Остапчук вирішив жорстко відповісти одній з учасниць дискусій. А дарма, адже вийшло тільки гірше.

Користувачка з ніком svetlanaa_mazepa назвала ведучого "брехуном чистої породи" і передбачила Остапчуку старість на самоті, яка прийде до нього в якості розплати за його вчинки. У відповідь на це ведучий назвав дівчину "ущербною дурепою" і закликав не лізти в чуже життя.

"Ти можеш називати кого завгодно "гівном", але маєш розуміти наслідки. Ти закомплексована, ущербна дурепа, яка лізе в чуже життя і прийняла на себе роль прокурора", - відповів Остапчук. - Я не ліз в твоє життя <...> сиди вдома і тримай свою думку при собі".

"Яке щастя, що ти в мене є": Маша Єфросиніна привітала доньку з днем народження (Фото)

Ведучий запевнив дівчину, що сам розбереться в особистому житті, та на це вже мало хто звертав увагу. Під коментарем назріла вже інша дискусія, викликана грубістю ведучого.

"Володимире, це ви пишете? Чи за вас роблять цей жах?" - почали цікавитися під коментарем ведучого. Коли ж перепалка Остапчука з підписниками дійшла до преси, з-під посту її видалили.