Монатік відвідав British Awards 2020 (Фото)

Автор
705
Монатік відвідав British Awards 2020 (Фото)

Монатік став єдиним українським артистом, якого запросили на British Awards 2020.

У Лондоні пройшла знакова світська подія – нагородження преміями найкращих британських артистів. За перебігом British Awards 2020 спостерігали мільйони людей завдяки онлайн-трансляції, а от зіркам поталанило бути очевидцями заходу. Серед запрошених гостей був і український артист Монатік.

Співак став єдиним представником вітчизняного шоу-бізнесу, який потрапив на шоу у 2020 році. Окрім Монатіка, на червоній доріжці можна було побачити світових топових артистів – Біллі Айліш, Джастіна Бібера, Аріану Гранде, Сема Сміта, Еда Ширана, гурт Coldplay, Lizzo, Еллі Голдінг та багато інших зірок. Церемонія British Awards 2020, за традицією, пройшла на стадіоні О2, що у Лондоні.

Для цього особливого заходу Монаітк обрав піджак від популярного бренду Stella McCartney, укорочені штани та блейзер. Монохромний чорний образ український співак доповнив оригінальним капелюхом Alexander Wang і черевиками Balenciaga.

"Прекрасний вечір! Відмінне шоу. Премія Brit Awards-2020. Зізнаюся чесно: наші українські премії, хоч і такі молоді в порівнянні з 40-им Brit Awards, а вже на рівні! Більш того, стрімко розвиваються! Найбільш вражає ставлення гостей, глядачів – вони всі мріють тут побувати, цілий день про цю подію говорять! Серед перехожих на вулицях, серед всіх і кожного, хто зустрічався на моєму шляху", – поділився враженнями Монатік.

Як розлучитися з хлопцем, без болі для нього

Не забув у цей вечір Монатік і про людину, яка підтримує його упродовж всієї вокальної кар'єри – дружину Ірину Демічеву. Саме з нею артист красувався на червоній доріжці British Awards 2020. Знаменита українська красуня вирішила також виділитись серед зіркових гостей, обравши костюм від вітчизняного дизайнера Івана Фролова.