Бредлі Купер крутить роман з Кеті Холмс

Автор
Бредлі Купер крутить роман з Кеті Холмс

Бредлі Купера запідозрили в романі з Кеті Холмс

Особисте життя 45-річного Бредлі Купера не дає прихильникам спокою.

У минулому році артист розлучився з матір'ю своєї дочки Іриною Шейк, після чого західні ЗМІ почали писати про таємний роман зірки з Леді Гагою. Історія з любовним трикутником так нічим і не закінчилася, а тепер і зовсім з'ясувалося, що у Купера є нова пасія.

За інформацією інсайдерів, Бредлі зустрічається з екс-дружиною Тома Круза. Артисти познайомилися під час шопінгу в магазині. Тоді ж вони з'ясували, що живуть в одному районі Нью-Йорка і почали частіше бачитися.

"Кеті розповіла друзям, що Бредлі попросив її номер телефону, а через кілька днів він зателефонував. Тоді вони обидва не думали, що це закінчиться чимось серйозним. На публіці Кеті і Бредлі поводяться дуже обережно, оскільки не хочуть, щоб про роман дізналися", - розповіло джерело з оточення пари.

Олександра Заріцька з гурту KAZKA розповіла, як сприймає своє тіло

Представники зірок поки не підтвердили їх таємний зв'язок, що було очікувано. Справа в тому, що і Кеті, і Бредлі завжди ретельно приховували особисте життя - в інтерв'ю артисти уникають питань про романах, вважаючи, що шанувальників повинно цікавити тільки їх творчість.

Зараз Холмс одна виховує 13-річну дочку Сурі. Після розлучення Том Круз практично перестав спілкуватися зі спадкоємицею, оскільки Кеті не хотіла, щоб дівчинка відвідувала церкву саєнтології