Моніка Беллуччі та її нова фотосесія для глянцю (Фото)

Автор
Моніка Беллуччі та її нова фотосесія для глянцю (Фото)

Моніка Беллуччі прикрасила обкладинку модного глянцю L’Officiel Italia, позуючи на тлі Ейфелевої вежі у відвертому образі.

Італійська акторка та модель приголомшує красою навіть у 55 років. Знаменитість досі активно знімається у численних кампейнах та впевнено позує перед спалахами сотні камер.Безліч голлівудських зірок можуть позаздрити бездоганному вигляду культової зірки.

Кожна нова робота Моніки Беллуччі викликає шалене обговорення в мережі. Так, вона прикрасила обкладинку спеціального номеру видання L’Officiel Italia, примірявши досить відвертий look.

Знаменита модель позувала перед об'єктивом іменитого паризького фотографа Патріка ван Малдера, з яким неодноразово співпрацювала раніше. Для зйомки Моніка Беллуччі обрала вбрання від будинку високої моди LANVIN. На ній лаконічна мінісукня-піджак чорного кольору з широкими рукавами, оздобленими гудзиками.

10 найкращих цитат від Карла Лагерфельда

Модель позує на тлі Ейфелевої вежі у дощову паризьку погоду. Спокусливий look дозволив зірці продемонструвати стрункі довгі ноги. А насичений макіяж лише додав зухвалості.

Інший образ знаменитої акторки видався не менш приголомшливим. Замість екстримального міні вона обрала стриманий штанний костюм чорного кольору з білими вставками та великим капелюхом. Автором такого елегантного аутфіту виступив італійський модельєр П'єрпаоло Піччолі, який вирізняється в модній індустрії своїми складними структурними рішеннями.