Стали відомі нові рішення Єлизавети ІІ з приводу Меган Маркл та принца Гаррі

Автор
Стали відомі нові рішення Єлизавети ІІ з приводу Меган Маркл та принца Гаррі

Починаючи з 1 квітня вони більше не будуть виконувати королівські обов'язки, а також не будуть займати офіс в Букінгемському палаці.

Після кількох місяців роботи палац оголосив, що до кінця березня принц Гаррі і його дружина герцогиня Меган будуть виконувати королівські обов'язки на посаді старших членів королівської сім'ї.

Починаючи з 1 квітня більше не будуть це робити, а також не будуть займати офіс в Букінгемському палаці. Герцога і герцогиню будуть представляти через британську команду благодійних фондів, передає ТСН.

Вони продовжать співпрацювати з організаціями, патронами яких є, як у Великобританії, так і в країнах Співдружності протягом 12 місяців. І будуть проводити зустрічі в рамках своєї роботи зі створення нової некомерційної організації, яка попередньо отримає назву Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex.

Коли Принц Гаррі та Меган Маркл офіційно позбудуться титулів

Однак, як повідомляв УНІАН, тепер слово "королівський" у своїх проектах Сассекси використовувати, можливо, і не зможуть. Це рішення залишається за королевою Єлизаветою II, і вона поки думає над питанням.

Також вже відомо, що на ці 12 місяців герцог Сассекський збереже звання майора, лейтенант-командер і командира ескадрильї, але протягом 12-місячного випробувального терміну почесні військові позиції Гаррі використовуватися не будуть.