Ксенія Мішина розповіла, що вона ніколи не пробачить в своєму житті

Автор
Ксенія Мішина розповіла, що вона ніколи не пробачить в своєму житті

Популярна українська акторка та переможниця телепроєкту "Танці з зірками 2019" Ксенія Мішина рідко розповідає про своє особисте життя.

Ксенії Мішиній подобається перевтілюватися у негативних персонажів. Акторка знялася у серіалі "Ти тільки мій", прем'єра якого відбудеться 22 лютого на телеканалі "Україна". Перед показом стрічки зірка розповіла про кар'єру, сина та його батька в новому інтерв'ю. Нова роль Ксенії є дуже цікавою та незвичною. Вона грає дівчину, яка провела в колонії останні 12 років і нарешті вийшла на волю.

У мене така мстива місія – розплачуватися з усіма своїми ворогами, тими людьми, які посадили мене до в'язниці. І я намагаюся повернути своє минуле. Взагалі, звичайно, наш кінематограф бачить мене більше в антигероях. Але я люблю негативні ролі, бо, по-перше, я їх граю, а по-друге – в таких персонажах поле діяльності неймовірне, – розповіла Ксенія.

Ксенія зазначила, що не згадує про батька свого сина тому, що вважає, що вони розійшлися, бо так треба було. Також вона додала, що він не спілкується з Платоном. За словами знаменитості, вона ніколи не змогла б пробачити чоловікові брехні та насильства.

Якщо ти довго живеш з чоловіком, якщо у вас сильний фізичний і душевний зв'язок – відчувається кожен момент. Жіноча інтуїція дуже тонка. Також фізичне насильство – в моєму житті було, і я цього ніколи не прийму, – зізналася Мішина.

Щодо сина зірка зізналася, що не знає, як виховувати чоловіків, тому просто дарує йому любов.

Ельза Госк показала зухвалий образ на світському заході

"Вважаю, що жінка може подарувати синові тільки турботу і любов, навчити якимось тонкощам душі", – поділилася Ксенія.