Женя Галич люб'язно відповів хейтерам щодо 24 місця на Євробаченні

Автор
Женя Галич люб'язно відповів хейтерам щодо 24 місця на Євробаченні

Лідер гурту OTORVALD, який представляв Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2017 з гумором розповів усю правду про 24 місце.

Сьогодні, 22 лютого, відбудеться фінал Національного відбору на Євробачення-2020. Три роки тому переможцем такого відбору став гурт OTORVALD. Тоді, завдяки перемозі Джамали в 2016 році на конкурсі в Швеції, Євробачення-2017 приймала Україна. Виступивши в Києві, гурт зайняв 24 місце з 26. Після цього в сторону Жені Галича та його команди було багато негативу. Їхній виступ не можуть забути досі і порівнюють з теперішніми учасниками Нацвідбору. Лідер OTORVALD не зміг стриматися та з гумором відповів усім хейтерам у відео, яке опублікував на своїй сторінці в інстаграмі.

На ролику Женя звернувся до тих людей, які й досі згадують виступ його колективу на Євробаченні. Він заявив, що з того часу пройшло вже три роки. Зараз у гурту все добре. Вони випустили подвійний альбом, в якому 16 треків, попереду на них чекає концертний тур, що складається з 20 міст України, фестивалі та багато роботи.

З 24 місцем можна жити,– сказав Женя.

Галич продемонстрував на відео, де в його житті зустрічається цифра 24, всі тицяють йому в ніс цим номером. Спершу він їде в ліфті з чоловіком на 24-ий поверх, який каже Жені, що голосував за нього. Потім журналістка 24 каналу питає, за кого артист вболіває на цьогорічному Національному відборі. Після цього він здає одяг в гардероб і йому видають номерок з числом 24. Також на ролику видно, як співак отримує посилку у 24-ому відділенні пошти. Він оплачує інтернет у додатку "Приват24". Складає плейлист на концерт і 24 по порядку стає пісня Time, з якою OTORVALD виступав на Євробаченні. В кафе за його столик сідає дівчина, а їхні номерки очікування 2 і 4.

Вкінці відео Сергій Притула вручає йому квитки, очевидно, на фінал Нацвідбору на Євробачення-2020. Жені дістаються два місця під номером 24.

Євробачення-2020: Jerry Heil пояснила актуальність пісні VEGAN на Нацвідборі

"Не плач, бо це закінчилося. Усміхнися, бо це було", – такими словами завершив ролик Женя Галич.